Petrovac čeka Mladost na Cetinju

Petrovac i Mladost igrali su i prošle sezone u četvrtfinalu Kupa, kada su Petrovčani dobili prvi meč u gostima sa 3:1, a u revanšu rutinski sačuvali prednost (0:0).
0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.11.2012. 09:11h

Na „ničijoj zemlji“ na Cetinju (suspendovan stadion Petrovca na osnovu TV snimka iz prošlog kola, zbog loših uslova), izabranici Milorada Malovrazića pokušaće da ostvare dobar rezultat protiv Mladosti.

- Siguran sam da se putnik u narednu rundu neće odmah znati. Čekaju nas dva teška i neizvjesna duela. Cilj nam je da u prvom ne primimo gol, a otežavajuča okolnost će biti i to što igramo na strani kada imamo ulogu domaćina. Ipak, vjerujem da možemo nastaviti dobar trend u Kupu, iako naspram sebe imamo tim koji je u fantastičnoj formi - rekao je Malovrazić, koji ne može da računa na Sinišu Graovca.

Petrovac i Mladost igrali su i prošle sezone u četvrtfinalu Kupa, kada su Petrovčani dobili prvi meč u gostima sa 3:1, a u revanšu rutinski sačuvali prednost (0:0). Fudbaleri Mladosti pokušaće sada da izbjegnu sličan epilog.

- Kup nam je ove godine prioritet, zato ćemo izaći u najjačem sastavu. Igramo na neutralnom terenu, što nam ide u prilog. Idemo na pobjedu, ali ni remi ne bi bio loš, pošto ćemo revanš igrati na našem terenu - rekao je Nikola Marčelja, golman Mladosti.

PETROVAC - MLADOST

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović (Cetinje), Marko Stanković (Cetinje). Početak u 13 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mrvaljević, Grbović, Mihailović - Golubović, Šofranac, Jovanović, Muhović - Jablan, Vujačić.

Mladost (4-2-3-1): Čučković - Tatar, Šofranac, Radulović, Živković - Mandić, Sanković - Božović, Šćepanović, Seratlić - Eber.

Bonus video: