Vlaisavljević: Rezultat u drugom planu

"Rezultat u duelu sa Mađarima nije u prvom planu, jer želimo da isprobamo određene igrače i počnemo sa uigravanjem tima", kaže selektor Dušan Vlaisavljević
2 komentar(a)
Vlaisavljević, Foto: Savo Prelević
Vlaisavljević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.11.2012. 18:06h

Rezultat nije u prvom planu, poručio je selektor mlade reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević saopštavajući spisak fudbalera za prijateljski meč sa Mađarskom u Đeru 14. novembra.

- Ovo je praktično početak rada sa novom generacijom, iako smo dosta igrača uključili u posljednje dvije utakmice prethodnog kvalifikacionog ciklusa. Imamo dva debitanta na spsiku, Ćukovića i Pržicu dok nam nekoliko igrače nedostaje jer će nastupiti za omladinsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Kipru. Rezultat u duelu sa Mađarima nije u prvom planu, jer želimo da isprobamo određene igrače i počnemo sa uigravanjem tima. Mađari su ekipa koja postiže i prima dosta golova... U svakom slučaju nastojaćemo da upišemo povoljan rezultat, rekao je Vlaisavljević za sajt FSCG.

Meč u Đeru igra se u sklopu regionalne lige mladih reprezentacija. Učestvuje šest reprezentacija, koje su podijeljene u dvije grupe. U našoj grupi, pored selekcije Mađarske je i Srbija, dok se u drugoj grupi takmiče Slovenija, Italija i Hrvatska.

U našoj grupi odigran je već jedan meč - duel selekcija Srbije i Mađarske završen je bez pobjednika, rezultatom 3:3.

Na spisku su golmani Danijel Petković (Bokelj) i Ivan Butorović (Mogren), defanzivci Nemanja Gojačanin (Jedinstvo), Ilija Bogdanović (Grbalj), Miloš Bakrač (Sion), Ermin Alić (Rudar), Igor Ćuković (Sutjeska) i Risto Radunović (Budućnost), vezni fudbaleri Andrija Kaluđerović (Rudar), Hasan Pepić (Dinamo Drezden), Marko Vukčević (Budućnost), Branislav Janković (Grbalj), Darko Zorić (Čelik), Marko Bakić (Torino) i Dejan Pržica (Mogren), te napadači Stefan Mugoša (Budućnost), Đorđe Šušnjar (Sutjeska) i Jovan Vučinić (Čukarički).

Bonus video: