Andre Santos izazvao gnjev navijača Arsenala

Van Persi je letos prešao iz Arsenala u Junajted za 22 miliona funti i ovo mu je bio prvi put da igra protiv bivšeg kluba u kojem je proveo osam godina
1 komentar(a)
Andre Santos, Foto: Bola.viva.co.id
Andre Santos, Foto: Bola.viva.co.id
Ažurirano: 04.11.2012. 15:19h

Mančester junajted je u subotu pred svojim navijačima savladaoa Arsenal (2:1), a lijevi bek gostiju Andre Santos zamjerio se navijačima tima iz Londona.

Brazilac je, naime, na poluvremenu razmijenio dres sa Robinom Van persijem, koji je ljetos iz Arsenala prešao među “crvene đavole” za 22 miliona funti i postao omražen među navjernijim navijačima tima sa Emirata”.

To je za Holanđanina bio prvi meč protiv Arsenala, čiji je dres nosio osam godina.

“Razmijeniti dres na poluvremenu, to mora da je šala. Bolje da se skoncentrisao na utakmicu. Mislim da Santos nije za zadnju liniju, jer svaki put ispadne iz igre”, rekao je bivši fudbaler Arsenala Rej Parlor.

Nesvakidašnji potez Santosa izazvao je na društvenim mrežama negativne rekacije navijača, koji su se zapitali „koliko neko može da bude patetičan, pa da na poluvremenu zamijeni dres”.

“Ako je Santos zaista zatražio i dobio Van Persijev dres, nikada više ne bi trebalo da igra za Arsenal”, napisao je televizijski voditelj Morgan Pirs na Tviteru.

Van Persi je letos prešao iz Arsenala u Junajted za 22 miliona funti i ovo mu je bio prvi put da igra protiv bivšeg kluba u kojem je proveo osam godina.

Navijači su ovaj potez prokomentarisali kao "manjak profesionalizma", a prava lavina negativnih komentara pojavila se na i na Tviteru.

“Santosu treba zabraniti da se vrati na teren poslije ovoga što je uradio”

“Santos je najveći vic od igrača koji je ikada nosio Arsenalov dres”

“Apsolutno nevjerovatan i neprihvatljiv potez Santosa”

“Santosu je samo još ovo trebalo poslije očajnih 45 minuta”

Ovo su bili samo bili samo od nekih komentara na društvenoj mreži.

Bonus video: