Manćini želi Nejmara, a prijeti mu otkaz

Ukoliko Italijan dobije otkaz, prva želja čelnika Mančester sitija je Pep Gvardiola, koji je ljetos nakon četiri godine napustio Barselonu
3 komentar(a)
Manćini, Foto: Reuters
Manćini, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.11.2012. 12:51h

Roberto Manćini, menadžer Mančester sitija, zainteresovan je za dovođenje Nejmara, prenose britanski mediji.

Italijanski stručnjak će naredne nedelje obaviti razgovor sa novim sportskim direktorom Ćiki Bergristajnom, koji u ponedeljak stupa na novu dužnost, oko mogućnosti angažovanja najboljeg igrača Santosa.

Nejmar, koji je procijenjen na 32 miliona funti (40 miliona eura), je povezan sa dolaskom u Barselonu, pa će Begiristajn pokušati da pobijedi u trci sa bivšim klubom.

Međutim, pitanje je da li će Manćini dočekati januar, kada s eotvara fudbalska pijaca, jer su mu vlasanici kluba rekli da će dobiti otkaz ako u utorak ne savladala Ajaks u Ligi šampiona.

Oni su razočarani subotnjim remijem protiv Vest Hema (0:0).

"Pročitao sam da Barselona kupuje Nejmara, ali ne znam da li je to istina ili ne. Kada Ćiki počne da radi sljedeće nedelje, razgovaraćemo o budućnosti, to je važno za nas. Nejmar je igrač Santosa u ovom trenutku, ali niko ne zna šta će se desiti u budućnosti. Već sam po tom pitanju telefonom razgovarao sa Ćikijem, a sastaćemo se u narednih nekoliko dana“, rekao je Manćini.

Ukoliko Italijan dobije otkaz, prva želja čelnika Mančester sitija je Pep Gvardiola, koji je ljetos nakon četiri godine napustio Barselonu.

Bonus video: