Mladost i Zeta podijelili bodove

Domaćin nije krunisao napadački entuzijazam u prvom dijelu, iako se mreža Radovića tresla dva puta (doduše nakon neregularnih situacija)
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2012. 09:16h

Mladost je u većem dijelu meča imala inicijativu i više povoljnih situacija pred protivničkim golom, ali je Zeta do 81. minuta bila u minimalnoj prednosti.

Na kraju - i jedni i drugi su osvojili po bod, nakon kojeg je Mladost ostala na 5. mjestu, a Zeta na dnu tabele.

Domaćin nije krunisao napadački entuzijazam u prvom dijelu, iako se mreža Radovića tresla dva puta (doduše nakon neregularnih situacija).

Prilikom prve situacije lopta je bila u gol-autu, dok je drugi put, kada je Sanković pogodio sa preko 20 metara, signaliziran ofsajd.

Mladost je imala još nekoliko opasnih pokušaja - Božović je izblokiran u 3. minutu, Sanković u 25. minutu šutirao u dobro postavljenog Radovića, dok je minut kasnije Tatar bio neprecizan.

I Zeta je, međutim, mogla da povede u 12. minutu - prvo je Došljak uzdrmao prečku, a potom golman domaćih Čučković zaustavio šut Koraća.

Drugi dio je počeo tako što je Došljak pokušao da iznenadi sigurnog Čučkovića, dok je u 62. minutu Orlandić elegantno sproveo u mrežu jednu odbijenu loptu za veliku radost Zete.

Iz domaćeg tabora su negodovali, čini se s pravom, jer je utisak da se u akciji iz koje je postignut pogodak vezista gostiju Otašević poslužio rukom prilikom prijema lopte.

A nakon toga, uslijedio je pritisak Mladosti - kapiten Mandić je u 81. minutu pogodio za izjednačenje, a pet minuta kasnije Seratlić promašio za pobjedu...

"Zaigrali smo u punom tempu protiv rivala koji je bio u nezavidnoj poziciji. Izostala je realizacija posebno u prvoj i posljednjoj etapi meča. U finišu smo pojačali tempo, došli do izjednačenja. Ostaje, međutim, utisak da smo mogli i do sva tri boda", rekao je Vladan Tomić, pomoćni trener Mladosti.

"S obzirom kako se odvijala situacija, moramo biti zadovoljni bodom. Ali, nismo zadovoljni rezultatskim učinkom, pa ćemo gledati da se ispravimo protiv Jedinstva u narednom kolu", kazao je Darko Šuškavčević, trener Zete.

Mladost - Zeta 1:1 (0:0)

Podgorica - Stadion Mladosti. Gledalaca: 500. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Veselin Radunović (Nikšić). Strijelci: Mandić u 81. minutu za Mladost, a Orlandić u 62. minutu za Zetu. Žuti kartoni: Živković (Mladost), Kaluđerović, Korać (Zeta).

Mladost: Čučković 7, Tatar 6,5 (Adžović), Šofranac 6,5, Radulović 6,5, Živković 6,5, Mandić 7, Sanković 7, Božović 7,5, Šćepanović 6 (Savićević), Seratlić 6, Eber 5,5 (Pavićević).

Zeta: Radović 7, M. M. Radulović 6,5, Kaluđerović 6,5, Cavnić 6,5, Novović 6,5, Otašević 7, Burzanović 6, Kalačević 6,5 (Z. Peličić), Došljak 6,5, Orlandić 7, Korać 6,5.

Bonus video: