Jedinstvo protiv Mornara za prvu pobjedu kod kuće

U bjelopoljskom taboru su uvjereni da će ovog puta pronaći put do gola gostiju i doći do prvog trijumfa na gradskom stadionu.
61 pregleda 0 komentar(a)
Budućnost-Jedinstvo, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Jedinstvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2012. 11:21h

Fudbalere Jedinstva u današnjem meču sa Mornarom interesuje samo pobjeda. Da bi to i ostvarili, međutim, moraće da zatresu mrežu protivnika što nisu uspjeli na svom terenu od početka prvenstva.

Ipak, u bjelopoljskom taboru su uvjereni da će ovog puta pronaći put do gola gostiju i doći do prvog trijumfa na gradskom stadionu.

"Forma nam je u usponu i sigurno da smo favoriti u današnjem duelu. Imamo veliku želju da ispravimo neke greške koje su nam se ponavljale na našem terenu i da dobre igre u gostima potvrdimo pobjedom nad Mornarom. Neće nas zavarati trenutni položaj na tabeli gostiju jer se radi o dobroj ekipi i zato ćemo biti maksimalno angažovani tokom cijelog susreta kako bismo došli do sva tri boda", kaže kapiten Jedinstva Milanko Drašković.

Barani su u prošlom kolu prekinuli crnu seriju, a možda je došlo vrijeme da se osvoje novi bodovi na strani. To, međutim, ovoga puta neće biti nimalo lako.

Bez nekoliko standardnih prvotimaca (Kacić, Metović, Obradović, Marković) koji su se žalili na povrede, te prehlađenim Rajkovićem, Mornar će biti oslabljen u duelu sa rivalom sa kojim je ove sezone odigrao bez golova na domaćem terenu.

"Uradićemo sve što možemo da osposobimo nekoliko igrača pred ovaj meč, ali je kadrovska situacija zaista loša. Ipak, ne tražimo alibi. Uvijek je teško igrati sa ekipama koje njeguju defanzivan fudbal. U dva posljednja kola pokazali smo da možemo, kad želimo i hoćemo. Vjerujem da možemo i ovoga puta da obradujemo domaće navijače. Biće tvrdo, borbeno, a svaka greška može biti skupo plaćena", rekao je trener Mornara Saša Petrović.

Jedinstvo - Mornar

Bijelo Polje - Gradski stadion. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje), Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 13.30 časova.

Jedinstvo 4-4-2: Aković - Gordić, Fetahović, Vuković, Petrović - Rosić, Drašković Gojačanin, Radulović - Boričić, Kajević.

Mornar (4-4-2): Radanović - Gačević, Vojvodić, Stanišić, Jelenić - Obradović, Sekulić, Merdović, Ćulafić - Jovančov, Metović (Kacić).

Bonus video: