Za vikend 13. kolo, Sutjeska čeka lidera u nedjelju

Kolo će obilježiti nedjeljni duel vodećeg Rudara i Sutjeske u Nikšiću, koja je porazom od Budućnosti prepustila čelnu poziciju pljevaljskom timu. Ostali mečevi biće odigrani sjutra.
0 komentar(a)
Miroje Jovanović, Foto: Vesko Belojević
Miroje Jovanović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 02.11.2012. 14:59h

Utakmicama 13. kola sjutra će biti nastavljeno takmičenje u Telekom Prvoj fudbalskjoj ligi Crne Gore. Kolo će obilježiti nedjeljni duel vodećeg Rudara i Sutjeske u Nikšiću, koja je porazom od Budućnosti prepustila čelnu poziciju pljevaljskom timu. Ostali mečevi biće odigrani sjutra.

Budućnost će na Cetinju igrati sa Lovćenom, u Budvi igraće Mogren i Petrovac, dok će Grbalj u Radanovićima ugostiti nikšićki Čelik.

Mladost i Zeta sastaće se u podgoričkom naselju Stari aerodrom, dok će u Bijelom Polju rivali biti Jedinstvo i Mornar. Subotnji dueli zakazani su za 13 sati i 30 minuta, dok će nedjeljna utakmica u Nikšiću početi 30 minuta ranije.

Rudar je, nakon 12. kola, prvi na tabeli sa 26 bodova. Sutjeska je druga sa 25, dok bod manje ima trećeplasirani Čelik. Na četvrtom mjestu je Budućnost sa 21, dok je peta Mladost sa 19 bodova.

Bonus video: