SPORTS MODE

Statistika utakmica na Telemach-ovoj platformi EON

Uz Sports Mode opciju Telemach i Total TV korisnici EON-a će biti u toku sa svim detaljima, mogu da provjeravaju statistike i rezultate svih fudbalskih utakmica bez obzira da li su već odigrane
120 pregleda 0 komentar(a)
Telemach Sports mode, Foto: Telemach
Telemach Sports mode, Foto: Telemach
Ažurirano: 14.06.2018. 10:34h

Svim strastvenim ljubiteljima sporta, EON donosi novu Sports Mode opciju! Sports Mode funkcija će za početak biti aktivna na javnom servisu koji će emitovati najveći fudbalski događaj ove godine, Mundijal, pa će fanovi već danas u 17 časova moći da prate prvu utakmicu (Rusija – Saudijska Arabija) i pristupe statističkim podacima meča.

Uz Sports Mode opciju Telemach i Total TV korisnici EON-a će biti u toku sa svim detaljima, mogu da provjeravaju statistike i rezultate svih fudbalskih utakmica bez obzira da li su već odigrane.

Sports Mode će se postepeno uvoditi i u narednom periodu biće dostupan i na drugim kanalima i aktivan u okviru drugih sportskih događaja, jednostavnim klikom na dugme sa oznakom "Stats".

Opcija "Stats" može da se koristi na računarima, mobilnim telefonima i tabletima. Uz EON odmah počinjete da uživate u vrhunskim sportskim i svim drugim sadržajima – bilo kada i bilo gdje!

(PROMO)

Preporučujemo za Vas