Rosel: Mesi je savršen predstavnik vrijednosti kluba

"Mesi je savršen primjer skromnog momka i savršen predstavnik vrijednosti kluba. Poštovanje, trud, ambicija, timski rad i skromnost ključne su vrijednosti", izjavio je Rosel
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2012. 12:43h

Skromnost i timski rad dvije ključne vrijednosti katalonskog giganta i izdvojio Lionela Mesija kao savršen primjer igrača koji ih predstavlja, rekao je predsjednik Barselone Sandro Rosel.

Prilikom obraćanja grupi od oko 100 djece u osnovnoj školi u srijedu kojima je objašnjavao osnovne razloge uspjeha kluba, Rosel je imao samo riječi hvale za argentinskog napadača, jednog od kandidata za osvajanje trofeja "Zlatna lopta".

"Mesi je savršen primjer skromnog momka i savršen predstavnik vrijednosti kluba. Poštovanje, trud, ambicija, timski rad i skromnost ključne su vrijednosti. Pobjede i osvajanje trofeja Barselona proslavlja skromno, bez vrijeđanja protivnika. Kada je Mesi ranije dobio Zlatnu loptu rekao je da je to rezultat timskog rada. Bez takvog stava nema pojedinačne pobede", izjavio je Rosel za španski sportski dnevnik "Marka".

Poslije devet odigranih kola Barselona dijeli prvo mjesto na tabeli Primere sa madridskim Atletikom i ima osam bodova prednosti nad najvećim rivalom, Realom iz Madrida.

Bonus video: