Pokrenut postupak protiv Milorada Krivokapića

Krivokapić je po završetku nedjeljnog derbija protiv Budućnosti udario pesnicom u nos defanzivca protivnika Mitra Pekovića
70 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2012. 16:01h

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore pokrenula je danas postupak protiv kapitena Sutjeske Milorada Krivokapića, koji je po završerku nedjeljnog derbija protiv Budućnosti udario pesnicom u nos defanzivca Podgoričana Mitra Pekovića.

"Suspenduje se Milorad Krivokapić shodno članu 141 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG do donošenja Odluke Disciplinske komisije FSCG. Suspenzija teče od dana donošenja Odluke. Protiv Odluke o suspenziji žalba nije dopuštena", kaže se u saopštenju.

Iako nije imao pravo nastupa zbog kartona, Krivokapić se u civilu našao u restriktivom prostoru ispred ulaza u svlačionicu, gdje se i dogodio incident. Ko mu je i na koji način dozvolio da uđe nije poznato, tek Disciplinska komisija FSCG pokrenula je postupak i protiv Fudbalskog kluba Budućnost zbog slabe organizacije utakmice 12. kola CFL.

Odluku "disciplinaca" crnogorske kuće fudbala definitivno će olakšati sigurnosne kamere u prostranom hodniku ispred ulaska u svlačionice podgoričkog stadiona, koje su zabilježile incident.

Pekoviću je odmah nakon incidenta ukazivana ljekarska pomoć, a stadion pod Goricom napustio je sa tamponima u nosu. Zbog frakture nosa, Peković je, po riječima direktora Budućnosti Budimira Miranovića, odsustvovati sa terena 15 dana.

"Peković je po završetku meča mirno razgovarao sa trenerom golmana gostiju Kljajevićem, a onda je prišao fudbaler Sutjeske i udario ga. Mučno je što se ovako sve desilo, to je ružna mrlja", kazao je Miranović.

Disciplinska komisija FSCG je, na kraju, pokrenula postupak i protiv Fudbalskog kluba Sutjeska, čiji su navijači učestvovali u neredu po završetku derbija protiv Budućnosti.

Galerija

Bonus video: