Petrovac protiv Grblja želi da ovjeri trijumf nad Lovćenom

Petrovac je konačno uspio da zabilježi prvi trijumf pred domaćim navijačima u prošlom kolu u napetoj završnici meča sa Lovćenom
0 komentar(a)
Zeta-Petrovac, Foto: Boris Pejović
Zeta-Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.10.2012. 09:17h

Petrovac je konačno uspio da zabilježi prvi trijumf pred domaćim navijačima u prošlom kolu u napetoj završnici meča sa Lovćenom.

Domaćin je uvjeren da je došlo vrijeme i da se taj trijumf dodatno ovjeri u meču sa Grbljem.

Rival takođe ima svoju računicu, a u nekim prethodnim duelima u komšiluku znali su dobro da odigraju. Oprez je potreban, ali motiv može biti presudan.

Domaćin će biti lišen usluga talentovanog Sava Gazivode koji je u prošlom kolu zaradio tešku povredu i Pepića koji je nakon meča sa Mogrenom zaradio pet kopči na glavi.

"Moramo iskoristiti povoljnu seriju mečeva koju imamo kod kuće. Izborili smo prolaz i u narednu rundu Kupa, i sve naše misli usmjerene su ka predstojećem duelu. Grbalj je ove sezone pokazao o kakvom se sastavu radi. Imaju jak kolektivni duh, čvrstinu u svim linijama tima i znaju da odigraju na rezultat. Ipak, siguran sam da neće doći da se brane u Petrovac", rekao je Nenad Jovanović, vezista Petrovca.

Nakon izvanredne serije od sedam mečeva bez poraza (odnosno deset uključujući i Kup okršaje), Grbljani sa dosta samopouzdanja iščekuju gostovanje u Petrovcu.

A da je ekipa iz Radanovića u zavidnoj takmičarskoj formi potvrđuje i podatak da je golman Mileta Radulović nesavladan na posljednjih deset zvaničnih utakmica...

"Očekujem tešku utakmicu, Petrovac je pokazao karakter u minulom kolu protiv Lovćena kada je preokretom stigao do trijumfa. Plasman na tabeli ne odslikava realnu snagu rivala, ali uzdamo se u sopstveni kvalitet, dobru formu i pozitivnu atmosferu. Dosta će zavisiti od vremenskih uslova, ali idemo u Petrovac sa namjerom da napravimo pozitivan rezultat", kazao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Petrovac - Grbalj

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje) i Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 13.30 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Graovac, Radulović, Mrvaljević, Mihailović - Golubović, Šofranac, Jovanović, Đukić - Vujačić, Jablan.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Janković (Magud), Glavan, Radusinović, I. Bogdanović - N. Bogdanović, Ragipović - Merdović, Matić, Đalac - N. Nikolić.

Bonus video: