Vermezović: Šteta, mogli smo bolje da prođemo

Šteta, mogli smo i bolje da prođemo. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, ali onim što smo pokazali mogu. Inter je pokazao da je veliki tim, strpljivo je tražio svoju šansu", rekao je Vermezović nakon utakmice u Milanu.
0 komentar(a)
Vermezović, Foto: Beta/AP
Vermezović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.10.2012. 20:22h

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović izjavio je poslije večerašnjeg poraza od Intera sa 1:0 u Ligi Evropa da je njegova ekipa mogla bolje da prođe u toj utakmici, ali da je protivnik pokazao da je veliki tim.

"Večeras smo videli izvanrednu utakmicu. Predstavili smo se u pravom svijetlu. Šteta, mogli smo i bolje da prođemo. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, ali onim što smo pokazali mogu. Inter je pokazao da je veliki tim, strpljivo je tražio svoju šansu", rekao je Vermezović nakon utakmice u Milanu.

On smatra da igrači nemaju razloga da budu tužni i da su sada vidjeli da mogu da igraju.

"Igračima sam rekao da nemaju nijedan razlog da budu tužni poslije ove utakmice. Već sjutra ćemo se truditi da je zaboravimo, večeras ćemo pričati o njoj. Ovo će biti ispit i za mlade glave igrača, ali verujem da će prevazići trenutnu situaciju. Dobro je što smo sada vidjeli da možemo", istakao je Vermezović.

Trener crno-bijelih je kazao da ne može da zamjeri Lazaru Markoviću što nije iskoristio dvije dobre šanse.

"Činjenica je da je Lazar odigrao dobru utakmicu. U prvom poluvremenu pogodio stativu, a u drugom je imao jedan na jedan sa Samirom Handanovićem. Golman je tu pokazao zašto je veliki i zašto je toliko plaćen. Ne mogu da zamjerim Markoviću, ima samo 18 godina, budućnost je pred njim, i bolji su promašivali ovakve šanse", kazao je Vermezović.

Bonus video: