Ljutica objavio spisak kadeta

“Očekujem da svi igrači daju maksimum u mečevima sa Bosnom i Hercegovinom pruže dobru igru i nametnu se za sljedeće akcije”, rekao je selektor Boris Ljutica
84 pregleda 0 komentar(a)
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Ažurirano: 25.10.2012. 15:23h

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je danas spisak igrača za prijateljske mečeve sa Bosnom i Hercegovinom.

Utakmice će biti odigrane 30. oktobra i 1. novembra u Trebinju.

Selektor Ljutica kazao je da će okupljanjem u Podgorici zvanično početi stvaranje nove kadetske reprezentacije.

On je istakao da kadeti, poslije odigranih selektivnih utakmica, počinju sa odigravanjem prijateljskih duela, formiranjem i uigravanjem kadetske reprezentacije za naredni kvalifikacioni ciklus.

“Nekoliko igrača nije bilo u mogućnosti da se odazove pozivu, ali na njih računamo već od sljedeće akcije. Očekujem da svi igrači daju maksimum u mečevima sa Bosnom i Hercegovinom pruže dobru igru i nametnu se za sljedeće akcije”, rekao je Ljutica.

On je za prvo okupljanje generacije igrača rođenih 1997. godine i kasnije pozvao 20 fudbalera.

Spisak - golmaniDavid Bjelica (Igalo)Filip Rosandić (Karioke)

OdbranaStefan Knežević (Zeta)Miloš Raičević (Zeta)Blagoje Đurković (Budućnost)Nikola Popović (Sutjeska)Filip Filipović (Budućnost)Luka Božović (Mladost)

Vezni redMiomir Đuričković (Budućnost)Stefan Vukčević (Zeta)Balša Boričić (Mladost)Marko Burzanović (Budućnost)Danilo Pavićević (Čelik)Danilo Marković (Budućnost)Janik Filipović (Vegberg, Njemačka)Zoran Petrović (Karioke)

NapadMihailo Perović (Budućnost)Driton Camaj (Budućnost)Bogdan Masoničić (Mornar)Bojan Lazović (Jedinstvo)

Bonus video: