Stramaćoni: Poštujemo Partizan, ali idemo na pobjedu

"Ovo je utakmica u kojoj mi želimo da pobijedimo, jer igramo kod kuće i želimo da napravimo bitan korak u Ligi Evropa", rekao je Stramaćoni na konferenciji za novinare u Milanu.
1 komentar(a)
Stramaćoni, Foto: Reuters
Stramaćoni, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.10.2012. 13:55h

Trener fudbalera milanskog Intera Andrea Stramaćoni rekao je danas da njegov tim poštuje ekipu Partizana, ali da ide na pobedu u utakmici trećeg kola Grupe H Liga Evropa.

"Ovo je utakmica u kojoj mi želimo da pobijedimo, jer igramo kod kuće i želimo da napravimo bitan korak u Ligi Evropa. Respektujemo ekipu Partizana. To je tim koji je fizički dobro pripremljen i prvi u domaćem šampionatu, sa osam pobjeda i jednim porazom. Imaju mlade igrače vrhunskog kvaliteta", rekao je Stramaćoni na konferenciji za novinare u Milanu.

Stramaćioni je istakao da je ekipa Intera u dobroj formi i da je sjutrašnja utakmica veoma bitna za njegov tim.

"Mi smo trenutno u veoma dobroj formi i to ste mogli da vidite u utakmici u nedelju u pobedi mog tima protiv Katanije. Ti pozitivni rezultati i dobra igra ne smiju da nas dignu u nebesa i moramo ostati hladne glave na zemlji. Moramo da gradimo našu igru iz meča u meč i da unapređujemo stvari. Sjutrašnja utakmica je veoma bitna za nas", istakao je Stramaćoni.

Utakmica između Intera i Partizana igraće se sjutra od 19 časova na stadionu Đuzepe Meaca.

Bonus video: