Sutjeska dovela Marka Ćetkovića

Marko Ćetković je u nedavnom izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore za najboljeg igrača lige dobio najviše glasova nakon Igora Ivanovića.
105 pregleda 11 komentar(a)
Marko Ćetković, Foto: FK Sutjeska
Marko Ćetković, Foto: FK Sutjeska
Ažurirano: 13.06.2018. 09:28h

Najbolji igrač lige Igor Ivanović otišao je u Budućnost, Sutjeska je odgovorila dovođenjem drugog najboljeg igrača šampionata - novi član aktuelnog šampiona je Marko Ćetković, doskorašnji igrač OFK Titograda.

Ćetković je u nedavnom izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore za najboljeg igrača lige dobio najviše glasova nakon Ivanovića.

"Marko Ćetković bio želja naše uprave više puta i drago nam je da smo na obostrano zadovoljstvo konačno dogovorili saradnju", navodi se na zvaničnom sajtu Sutjeske.

Ćetković je ponikao u Crvenoj stijeni, u Mladosti (sadašnjem OFK Titogradu) je debitovao u seniorskoj konkurenciji, a karijeru gradio u Zeti, Partizanu i Mogrenu.

Nastupao je i za Budućnost, Sarajevo, kao i za Jagielloniju i Podbeskidzie u Poljskoj, Lači i Partizani u Albaniji.

Dovođenje Ćetkovića bio je sjajan odgovor uprave na odlazak Ivanovića, pa šampion, barem za sada, ima sličan tim kao jesenas - ugovore su nadavno produžili Bojan Božović, Stefan Stefanović, Luka Merdović i Veljko Vuković.

Trener Nikola Rakojević će u ponedjeljak 17. juna objaviti početak priprema za evropska iskušenja.

Nikšićani će dva dana kasnije saznati ime rivala u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a mečevi su na programu 10/11. i 17/18. juna.

Bonus video: