Zverotić na meti Dinama iz Moskve!

Osim fantastičnih karakteristika u defanzivnom manevru veznog reda, “Izvestija” navode mišljenja moskovskih skauta o potcijenjenosti u cijeni Zverotića na tržištu
3 komentar(a)
Zverotić, Foto: Savo Prelević
Zverotić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.10.2012. 10:25h

Fantastična partija veziste Jang bojsa i “hrabrih sokola” Elsada Zverotića na Olimpijskom stadionu u Kijevu, nije ostala neprimijećena. Prema informacijama ruskih “Izvestija”, skauti moskovskog Dinama su zatečeni kvalitetom, a još više niskom cijenom našeg reperezentativca.

"Tačno je da su me kontaktirali iz Dinama, ali je interesovanje pokazao i Deportivo iz La Korunje. Zverotić je ugovorom vezan za Jang bojs do juna 2014. godine, ali smatram da uz odgovarajuće obeštećenje njegov sadašnji klub ne bi pravio problem da moj igrač napusti klub u predstojećem zimskom prelaznom roku. Nije isključeno da će baš tako biti", kazao je za dnevnik “Izvestija”, Andreas Bangert, menadžer našeg asa.

Osim fantastičnih karakteristika u defanzivnom manevru veznog reda, “Izvestija” navode mišljenja moskovskih skauta o potcijenjenosti u cijeni Zverotića na specijalizovanom i cijenjenom portalu, transfermarkt.de, prema kojem je visina obeštećenja za vezistu Jang bojsa oko 750.000 eura.

"Gotovo je nevjerovatno da je igrač takvih kvaliteta i karakteristika toliko potcijenjen i njegov angažman bi bio pun pogodak. Za njegove usluge cijena samo može da ide gore", navodi se u tom ruskom dnevniku i podsjeća da je 25 - godišnji Zverotić odigrao čak 32 puta za nacionalnu selekciju i postigao je tri gola. Za razliku od uzleta crnogorskog fudbala, poraz u Kijevu je uticao na pad vrijednosti ukrajinskog fudbala.

"Nažalost, potpuno sam razočaran igrom ukrajinske reprezentacije u porazu od Crne Gore. To je degradiralo ugled Ukrajine na međunarodnoj sceni. Sada, tokom naredne sedmice svi ukrajinski klubovi moraju dati sve od sebe da dobrim rezultatima u evrokupovima učine da se zaboravi neuspjeh u Kijevu", kazao je trener Šahtjora, Mirćea Lućesku, kojem mjesto selektora nudi Turska.

Bonus video: