Vlaisavljević: Izgubili smo zbog sudije

Odlučujući pogodak postigao je Goran Babunski u 29. minutu. Crna Gora je meč u Skoplju odigrala sa igračima iz domaćeg šampionata.
3 komentar(a)
Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.10.2012. 15:56h

Mlada reprezentacija Crne Gore poražena u Kumanovu u prijateljskom meču od Makedonije 1:0. Utakmica je riješena u 29. minutu, pogotkom Babunskog.

Crnogorska ekipa, koja je bila sastavljena od igrača koji nastupaju u domaćim klubovima, mogla je da izjednači u finišu meča. Prvo je Grbović u 84. minutu zaobišao kompletnu odbranu protivnika, uključujući i golmana, ali je njegov udarac sa gol linije izblokirao Kitanovski. U nastavku akcije, nakon kornera, Alić je odlično šutirao ali se na putu lopte ka mreže ponovo ispriječio jedan protivnički igrač.

Selektor Dušan Vlaisavljević je nakon meča meča izrazio nezadovoljstvo suđenjem u Kumanovu.

"Razočaran sam domaćinstvom Makedonaca, koji su prije meča obećali da ćemo imati fer suđenje. Nisam od onih trenera koji komentarišu suđenje,ali ovo što smo danas doživjeli ne može da se ne prokomentariše. Ovakvo suđenje nismo doživjeli na nekoj utakmici. Stvorili smo pet-šest prilika, nisu nam dosuđena dva očigledna penala...

"Jednostavno, sudija nam nije dao da postignemo gol, pri čemu je domaćinu dozvoljavao da igra oštro a nas sankcionisao za svaki start. Krivo mi je jer smo bili bolji od protivnika a izgubili utakmicu zbog sudije. Što se tiče naše ekipe, odigrali smo dobar meč. Prvo poluvrijeme bilo je dosta dobro, dok smo u nastavku odigrali fenomenalno ali nam sudije jednostavno nisu dale da postignemo pogodak", rekao je Vlaisavljević za sajt FSCG.

Crna Gora je igrala u sastavu Petković (Butorović), Gojačanin, Kaluđerović (Jovović), Mitrović (Vujačić), Vukčević (Pavićević), Janković, Zorić (Mugoša), Šušnjar, Alić, Stijepović (Bogdanović), Boljević (Grbović).

Bonus video: