Ukrajinu i Crnu Goru gledaće 55 hiljada ljudi

Javnost i mediji su razočarani nakon utakmice u Moldaviji, ekipa je odigrala bez karaktera i bez stava – rekao je ukrajinski novinar Aleksandar Zozulja
3 komentar(a)
Karte, Foto: Savo Prelević
Karte, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.10.2012. 09:20h

Olimpijski stadion u Kijevu večeras neće biti pun, ali će se na njemu smjestiti između 50 i 60 hiljada navijača, što je sasvim respektabilna brojka.

- Javnost i mediji su razočarani nakon utakmice u Moldaviji, ekipa je odigrala bez karaktera i bez stava, teško je razumjeti kako autsajderu u grupi nismomogli da da damo gol – rekao je ukrajinski novinar Aleksandar Zozulja, istog prezimena kao i ukrajinski napadač Roman, fudbaler Dnjepra.

Ukrajinska javnost ne zna previše o Crnoj Gori, ali zna dovoljno da bi protivnika doživjela sa respektom.

- Vjerujte, svi će biti zadovoljni ako ekipa pobjedi i sa 1:0. Ovdje se mnogo više zna o Hrvatskoj ili Srbiji, nego Crnoj Gori. Moguće iz razloga što se Ukrajina već sastajala sa tim selekcijama, ali teško da je prosječan ukrajinski navijač čuo za nekog fudbalera iz Crne Gore osim za Vučinića i Jovetića – tvrdi Zozulja, veliki fan kijevskog Dinama.

- Za Blohina je najbolje da se skoncentriše samo na Dinamo, jer je previše stresno voditi i reprezentaciju.

On je na kraju otkrio ono što su mediji već pisali – selektor Ukrajine od Nove godine najvjerovatnije će biti Aleksandar Zavarov, legenda ovdašnjeg fudbala, nekadašnji vezista Juventusa.

Bonus video: