Besparica guši i stvara nervozu

Ekipa se davi na dnu tabele sa svega pet bodova iz deset prvoligaških kola, a igrači su sve nervozniji zbog teške materijalne situacije.
2 komentar(a)
Zeta - PSV, Foto: Savo Prelević
Zeta - PSV, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.10.2012. 08:38h

Ostavka Rada Vešovića nakon poraza od Rudara u minulom kolu (1:3) nije ugasila požar na Trešnjici. Na veliku rezultatsku krizu nadovezala se i besparica, koja je kulminirala time što je grupa fudbalera iskazala nezadovoljstvo na jučerašnjem treningu...

Sve je, međutim, obavijeno velom tajni, iz Golubovaca su juče dopirale oprečne informacije (istina nezvanične). Po jednoj verziji, grupa fudbalera odbila je da trenira zbog nagomilanog duga i odmah se našla u nemilosti uprave kluba, zbog čega se, navodno, na pojedine igrače više neće ni računati u nastavku sezone...

A da li se sve desilo u afektu, pokazaće i nastavak prvenstvene trke, odnosno sastav tima u predstojećim mečevima.

A druga, blaža verzija je da je čitava stvar “izglađena”, te da su fudbaleri imali konstruktivan razgovor sa upravom kluba.

A šta god da se desilo juče na Trešnjici, izvjesno je da je besparica koja ozbiljno drma kompletan crnogorski klupski fudbal, dodatno povećala stepen nervoze i pojačala zvona za alarm u Golubovcima...

Sa druge strane, uprava kluba od igrača traži strpljenje dok u klub ne stignu sredstva iz Uefe koja su Golubovčani zaradili na osnovu ljetošnjeg učešća na evropskoj sceni. Zeta je napravila istinski podvig - preskočila tri međunarodne prepreke i zaigrala u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

No, ljetnju radost zamijenila je jesenja tuga, a u Golubovcima se odjednom “posložilo” više problema. Ekipa se davi na dnu tabele sa svega pet bodova iz deset prvoligaških kola, a igrači su sve nervozniji zbog teške materijalne situacije.

U takvim okolnostima, vršilac dužnosti šefa stručnog štaba i dosadašnji Vešovićev asistent Darko Šuškavčević pokušaće da podigne posrnulu ekipu.

Naravno, ukoliko u međuvremenu klub ne postavi novog trenera...

Bonus video: