Nikolić: Spremni smo

“Jeste da bi pobjeda mogla da nas gurne ka 2. mjestu, ali igraćemo oprezno, jer je Ukrajina dobar rival”, kaže Nemanja Nikolić
5 komentar(a)
Fudbalska reprezentacija, Foto: Luka Zeković
Fudbalska reprezentacija, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.10.2012. 21:12h

Nemanja Nikolić je povratnik u fudbalsku reprezentaciju Crne Gore, ali je tokom sedam dana priprema imao dosta vremena da na pravi način osjeti atmosferu.

“Idemo u Ukrajinu da donesemo pozitivan rezultat. Spremni smo, znamo kakav nam je cilj, ali i kakav nam je protivnik”, kaže Nikolić, uz poruku da će Crna Gora odigrati opreznije:

“Jeste da bi pobjeda mogla da nas gurne ka 2. mjestu, ali igraćemo oprezno, jer je Ukrajina dobar rival. Ipak, imaćemo priliku da pokažemo šta znamo. Imamo vrhunske asove u timu i možemo da idemo na pobjedu protiv bilo koga, pa i protiv Ukrajine”.

I Baša prehlađen

Sedmi trening reprezentacije otkrio je joj jedan problem, doduše sitniji - Marko Baša nije trenirao zbog prehlade, baš kao ni Mirko Vučinić, koji je i dan ranije bio na poštedi zbog istog problema.

“Imali smo pehova tokom priprema, Vučinić i Baša su bolesni, prvih nekoliko treninga su propustili Jovetić i Vukčević. To može biti hendikep za nas, ali mislim da će sve biti u redu”, kaže Milorad Peković.

Ukrajina favorit po bukmejkerima

Ukrajinci su favoriti protiv Crne Gore po vodećim evropskim kladionicama, ali ne izraziti - kvota na trijumf ekipe Andreja Bala varira u rasponu od 1,67 (kladionica Bet365) do 1,75 (Betfair).

Neriješen rezultat na Olimpijskom stadionu u Kijevu vrednuje se od 3,5 do 3,8, dok onaj ko uloži euro na Crnu Goru mogao bi da zaradi od pet do šest puta više ukoliko Vučinić i društvo šokiraju Ukrajince.

Bonus video: