Volkot: Osjećam se kao da me "udario kamion"

On je zadržan u londonskoj bolnici radi dodtanih pregleda grudnog koša, jer je juče iskašljavao krv i još uvijek osjeća bolove kada uzima dah
1 komentar(a)
Teo Volkot, Foto: Fishmedia.info
Teo Volkot, Foto: Fishmedia.info
Ažurirano: 14.10.2012. 11:55h

Reprezentativac Engleske i član Arsenala Teo Volkot rekao je prijateljima da se osjeća kao da ga je "udario autobus" poslije povrede koju je zadobio protiv San Marina.

Na meču na Vembliju, Volkot se sudario sa golmanom gostiju Aldom Simonćinijem, pa će propustiti meč koji utorak njegova selekcija igra protiv Poljske.

Volkot će van terena biti najmanje dvije nedelje, jer je povrijedio pluća.

On je zadržan u londonskoj bolnici radi dodtanih pregleda grudnog koša, jer je juče iskašljavao krv i još uvijek osjeća bolove kada uzima dah.

Volkot će propustiti gostovanje Arsenal u Norviču, potom meč Lige šampiona protiv Šalkea, a svi se u klubu nadaju da će biti spreman za duel protiv Kvin Parke Rendžersa.

"Teo se nada da će uskoro biti pušten kući, ali mi je rekao da se osjeća kao da ga je udario autobus”, rekao je jedna Volkotov bliski prijatelj za engleske medije.

FA Engleske je izdala kratko saopštenje u kome se potvrđuje da je Vokot povrijedio grudni koš.

"Volkot nije u konkurenciji za meč sa Poljskoj zbog povrede grudi. On je iz predostrožnosti zadržan u bolnici, a nakon dodatnih pregleda, biće pušten kući, a oporavak će nastaviti u svom klubu”.

Bonus video: