Rajola: Izmišljena je Zlatanova izjava o Barseloni i Baloteliju

"U ovoj eri komunikacije, izgleda da svi misle da mogu da pišu šta god žele", rekao Rajola za "Skaj sport Italija"
0 komentar(a)
Ibrahimovic, Foto: Beta/AP
Ibrahimovic, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.10.2012. 10:16h

Mino Rajola, menadžer Zlatana Ibrahimovića, oštro je demantovao pisanje pojedinih medija da je švedski reprezentativac rekao da je Barselona osrednji klub, a Mario Baloteli osrednji igrač I da bi bilo dobro da igra za Katalonce.

Priče se pojavili na sajtu diez.hn, tvrdeći da je zvijezda PSŽ-a poslao tekstualnu poruku njihovom novinaru da pitanje o željama Real Madridu da potpišu ugovor sa napadačem Mančester sitija.

"Ibrahimović nije nikada govorio o Baloteliju ili Barseloni. Mario je jedan od najboljih napadača na svijetu. U ovoj eri komunikacije, izgleda da svi misle da mogu da pišu šta god žele. Neću prihvatiti da su neke vijesti samo izmisle bez verifikacije. To je izum španskog sajta”, rekao je Rajola za “Skaj sport Italiju”.

Ibrahimović se prošle nedjelje, takođe, našao u centru pažnje, jer su pojedini mediji pisali o tome da razmišlja da se vrati u Milan.

Navodno, njegova supruga Helena nije srećna u Parizu.

"Ibra je pohvalio Milan, ali je veoma teško, gotovo nemoguće da će se vratiti. Možda jednog dana, kao trener ili direktor. Za mene je stvar gotova. On je srećan u Francuskoj i tamo će ostati još tri godine. Zlatanova supruga je, takođe, srećna u Parizu”, objasnio je Rajola.

Bonus video: