Zamparini bankrotirao, prodaje Palermo za 100 miliona eura

Do sada sam u životu potrošio 90 miliona na Palermo, tako da bih volio da mi se bar nešto vrati", rekao je Zamparini italijanskom radiju 24.
2 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2012. 13:20h

Predsjednik italijanskog Palerma Mauricio Zamparini rekao je danas da bi odmah prodao taj fudbalski klub ako bi mu neko ponudio 100 miliona eura, pošto je bankrotirao.

"Još pregovaram sa arapskim poslovnim ljudima i ako mi ponude 100 miliona eura, sjutra ću prodati klub. Do sada sam u životu potrošio 90 miliona na Palermo, tako da bih volio da mi se bar nešto vrati", rekao je Zamparini italijanskom radiju 24.

Zamparini je u avgustu prošle godine prodao Argentinca Havijera Pastorea u francuski Pari Sen Žermen za 40 miliona eura, ali mu je zbog provizije menadžeru i drugih obaveza pripalo svega nešto više od 22 miliona.

"Bio sam veoma bogat, zaista, prije neku godinu sam prodao sve u Francusku za milione. Taj novac sam uložio i sada nemam nikakva likvidna sredstva, nula. Nisam dobio ni euro u banci. Imam mnogo poslova, ali je sve to pripisano mojoj djeci", kazao je Zamparini.

Predsjednik Palerma se fudbalom bavi više od 20 godina, a pored toga novac investira u nekretnine, supermarkete i ostalo.

Bonus video: