Lovćenu bodovi prijeko potrebni

Nakon remija sa Grbljem na svom terenu i ubjedljivog poraza od Mogrena, prošlog vikenda, momcima Slobodana Halilovića veoma je važno da danas upišu nove bodove
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2012. 10:09h

Fudbaleri Lovćena nikako da povežu dva dobro odigrana kola, što im je u narednom periodu veoma važno, ako misle da prezime u sigurnom dijelu tabele.

Nakon remija sa Grbljem na svom terenu i ubjedljivog poraza od Mogrena, prošlog vikenda, momcima Slobodana Halilovića veoma je važno da danas upišu nove bodove.

Doduše, neće imati nimalo lak zadatak, jer na Obilića poljani dočekuju Mladost, koja siguno nije samo pukom srećom u gornjem dijelu tabele. Cetinjani, ipak, vjeruju da mogu da budu na visini zadatka.

"Ovo je veoma važna utakmica za nas, u kojoj nam je normalno pobjeda imperativ. Nakon loše igre i poraza u Budvi, moramo da se vratimo na pravi kolosjek i budemo sve bolji i bolji, kako bismo sakupili bodove koji nas vode ka mirnijoj zoni. Mislim da smo favoriti u ovom meču, ali to ćemo morati da pokažemo na terenu", optimista je napadač Lovćena, Nedo Turković.

Lovćen neće biti kompletan, jer trener Halilović ne može da računa na Milivoja Novovića, koji ima parne kartone i povrijeđenog Miloša Stevovića.

Mladost je nakon poraza od Sutjeske na Starom aerodromu pala sa 5. na 8. mjesto, ali je odlučna da se vrati u gornji dio tabele. Prva prilika za to je meč u prijestonici.

"Očekuje nas težak meč, ali želimo pobjedu, kao i uvijek. Potrudićemo se da ostanemo neporaženi, jer nakon utakmice na Cetinju imamo tri uzastopna meča na svom terenu, tako da je ovo prilika da krenemo u pozitivnu seriju", naglašava Radule Živković, defanzivac Mladosti.

Lovćen - Mladost

Cetinje - Stadion „Obilića poljana”. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Željko Pavićević (Podgorica), Nikola Vujović (Bar). Početak u 15 časova.

Lovćen (4-4-2): B. Vujović - N. Vujović, Vušurović, Mirković, Martinović - Bogdanović, Hočko, Radović, Đurišić - Perutović, Turković.

Mladost (4-2-3-1): Čučković - Božović, Mitrović, Radulović, Žiković - Sanković, Mandić - Tomić, Šćepanović, Seratlić - Rotković.

Bonus video: