Jedinstvo protiv Čelika želi da probije led kod kuće

Iako još nisu osjetili slast pobjede na svom terenu, izabranici Sretena Avramovića ističu da i tome mora doći kraj
90 pregleda 0 komentar(a)
Jedinstvo - Zeta, Foto: Zoran Đurić
Jedinstvo - Zeta, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.10.2012. 09:38h

Nakon dobre igre i ubjedljivog trijumfa nad Petrovcem, u Jedinstvu su optimisti pred današnji duel sa Čelikom.

Iako još nisu osjetili slast pobjede na svom terenu, izabranici Sretena Avramovića ističu da i tome mora doći kraj.

Zato i vjeruju da će u Bijelom Polju početi da pružaju partije kao u gostima, gdje su u četiri meča osvojili čak 10 bodova.

"Trebalo nam je vremena da se uigramo i sada sve bolje igramo, tako da smo zadovoljni dosadašnjim učinkom u šampionatu. Sigurno je da nas očekuje težak meč protiv odličnog Čelika i u ovom susretu odlučivaće nijense. Poslije sjajnih partija na strani želimo da slavimo na svom terenu i zato ćemo dati sve od sebe da pobijedimo Nikšićane", kaže napadač Jedinstva Judžin Sepija.

Seriju uspješnih rezultata „metalurzi” ne namjeravaju da prekinu u Bijelom Polju.

Puleni Slavoljuba Bubanje spremni su da pruže maksimum, sve sa ciljem da upišu novu prvenstvenu trojku, s kojom bi sačuvali visoku poziciju i ostali u igri za jesenju titulu.

"Jedinstvo je u dobroj formi o čemu najbolje govore rezultati našeg protivnika. Osim motivisanog domaćina, najveći problem biće nam teren, s obzirom na to da je u lošem stanju. Moramo se, ipak, prilagoditi uslovima za igru i još jednom dokazati veličinu. Bjelopoljci igraju disciplinovano u odbrani i oslanjaju se na kontre. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i posebnih iznenađenja ne može biti. Pobjeda je imperativ. Sve ćemo učiniti da do nje dođemo i ostatak prvenstva učinimo interesantnim", rekao je Ivan Mirković, koji je prošle sezone nastupao za Jedinstvo.

Zbog kartona, današnju utakmicu propustiće Darko Zorić, vezista Čelika.

Jedinstvo - Čelik

Bijelo Polje - Gradski stadion. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Pajović, Vujadin Jovićević (oba Cetinje). Početak u 15 časova.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gojačanin, Fetahović, Petrović, Vuković - Rosić, Drašković, Čindrak, Boričić - Sepija, Kajević (Suma).

Čelik (4-4-2): Banović - Dubljević, Radović, Vranković, Bulatović - Bulajić, Mirković, Kasapi, Simić - Račić, Ivanović.

Bonus video: