Grbalj protiv Mogrena: Kako gostima dati gol?

Tim iz Radanovića je u dobroj formi, a mečevi sa komšijama uvijek su inspirisali Grbljane. Ekipi Aleksandra Nedovića ni ovog puta neće faliti motiva...
1 komentar(a)
Grbalj-Mogren, Foto: Radoje Milić
Grbalj-Mogren, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 13.10.2012. 09:26h

Tim iz Radanovića je u dobroj formi, a mečevi sa komšijama uvijek su inspirisali Grbljane. Ekipi Aleksandra Nedovića ni ovog puta neće faliti motiva...

"Svjesni smo da nam dolazi ozbiljan protivnik, i to ekipa koja ima bolji učinak u gostima. Nikako se ne smije zanemariti činjenica i da nisu primili pogodak na gostujućim terenima, dok su ih postigli pet. Stiže nam defanzivan rival, koji će preko možda i ponajboljeg igrača u ligi Nikole Vujovića pokušati da učini nešto više u napadu. Idemo na pobjedu, a da li ćemo do nje doći - u dobroj mjeri zavisiće i od raspoloženja protivnika. Utakmica možda i neće biti lijepa za gledanje, ali očekujem tvrdu, borbenu i dinamičnu predstavu", rekao je Nedović.

Trener Grblja ne može da računa na vezistu Ragipovića (zbog kartona).

Na neugodnom terenu u Radanovićima, četa Branislava Milačića pokušaće da napravi rezultat koji će joj osigurati iskorak ka vrhu tabele...

"Još smo u ranoj fazi prvenstva, ali sigurno da je lijepo kada ste u vrhu. Napravili smo nekoliko dobrih rezultata, mada do sada nismo uspjeli da “povežemo” krug. Grbalj igra dobro i pripada mu uloga favorita u predstojećem meču. Mi idemo da se borimo, da pokušamo da damo maksimum i sa oslabljenim timom...I kada smo bili jači, gubili smo u Grblju, pa smo ostajali živi i zdravi", kazao je Milačić.

Trener Budvana ne može da računa na Đurovića (kartoni), a najvjerovatnije ni na povrijeđenog Đokovića.

Grbalj - Mogren

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović, Aleksandar Đikanović (oba Nikšić). Početak u 15 časova.

Grbalj (4-4-2): Radulović - Janković, I. Bogdanović, Glavan, Radusinović - N. Bogdanović, L. Martinović, Matić, Đalac - Merdović, N. Nikolić.

Mogren (4-3-2-1): Todorović - Ivanović, Bojić, Radišić, Milošević - Lagator, Brnović, Mirković - Vujović, Grbović - Pržica.

Bonus video: