Lider želi 8. trijumf

Izabranici Dragana-Gage Radojičića sve misli usredsredili su ka Petrovčanima, koji tradicionalno loše prolaze kraj Bistrice
2 komentar(a)
Šušnjar, Foto: Savo Prelević
Šušnjar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.10.2012. 09:05h

Na krilima sjajnih rezultata u prethodnih 9. kola, fudbaleri Sutjeske dočekuju Petrovac.

Izabranici Dragana-Gage Radojičića sve misli usredsredili su ka Petrovčanima, koji tradicionalno loše prolaze kraj Bistrice.

Svjesni da samo novim trijumfom sigurno čuvaju lidersku poziciju, u nikšićkom prvoligašu obećavaju borbu do posljednjeg daha.

Činjenica da gostima u sedmom šampionatu Crne Gore ne cvjetaju ruže, neće i ne smije zavarati domaće...

"Petrovac zna da bude nezgodan rival. Nakon što je u prošlom kolu neplanirano poražen od Jedinstva, jasno je da kraj Bistrice stiže da se iskupi. Loša forma Petrovčana neće nas zavarati. Od prvog minuta moramo ih napasti i jasno im staviti do znanja da nemaju šta da traže u Nikšiću. Favoriti jesmo, ali to moramo da opravdamo na terenu. Nadam se da će sve linije u timu funkcionisati kako treba. Pozivam publiku da dođe u što većem broju, a naša obaveza je da im podarimo nova tri boda", jasan je Đorđe Šušnjar, najbolji strijelac nikšićkih „plavo-bijelih”.

Nakon izgubljenog plijena, koji je u prošlom kolu već bio viđen za Petrovčane, stiže novo teško gostovanje. Lider je u odličnoj formi, nezaustavljiv na domaćem terenu, ali je i tim sa primorja ove sezone znao sa gostujućih stadiona da se vrati sa bodovima. Bolan poraz je već zaboravljen, greške su uočene, a snažan otpor neće izostati.

"Znamo kome dolazimo u goste, ali vjerujemo u sopstveni kvalitet. Sutjeska je jaka, kompaktan kolektiv, dodatno motivisan rival kad igra na domaćem terenu. Na svu sreću, nemamo većih kadrovskih problema, ali će određenih rotacija u timu svakako biti. Želimo i da se sa ovog gostovanja vratimo sa pozitivnim rezultatom", rekao je šef stručnog štaba Milorad Malovrazić.

Sutjeska - Petrovac

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović (berane), Boban Krstev (Cetinje). Početak u 15 časova.

Sutjeska (4-4-2): Banović - Bečalić, Zogović, Krivokapić, Perošević - J. Nikolić, Jovović, B. Nikolić, Pejović - Isidorović, Šušnjar.

Petrovac (4-5-1): Popović - Radulović, Graovac, Mihailović, Lakić - Golubović, Šofranac, Jovanović, Marković, Pepić - Jablan.

Bonus video: