Kolo Ture želi da ostane u Sitiju i bori se za mjesto

Ture je četvrta opcija trenera Roberta Mančinija na mjestu štopera, poslije kapitena Vensana Kompanija, Engleza Džoleona Leskota i reprezentativca Srbije Matije Nastasića
54 pregleda 0 komentar(a)
Kolo Ture, Mančester siti, Foto: Beta/AP
Kolo Ture, Mančester siti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.10.2012. 14:55h

Fudbaler Mančester sitija Kolo Ture rekao je danas da želi da ostane u tom engleskom klubu i da se bori za mjesto u startnoj postavi, iako je izgubio mjesto u timu i rijetko se nalazi čak i na klupi za rezerve.

"Želim da ostanem u Sitiju i borim se za mesto u timu. Teška mi je ova situacija, bio sam ključan igrač, činio sve, ali to nije mijenjalo odluku trenera. Počeo sam svaku utakmicu u pripremnom periodu, ali kada je prvenstvo počelo, ponovo sam odstranjen iz postave", rekao je Ture za BBC sport.

Ture je četvrta opcija trenera Roberta Manćinija na mjestu štopera, poslije kapitena Vensana Kompanija, Engleza Džoleona Leskota i reprezentativca Srbije Matije Nastasića.

On je prošle godine odslužio šestomjesečnu suspenziju zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava i to je nazvao "glupom greškom" pošto je uzeo jednu pilulu za mršavljenje od svoje žene.

"Borim se, znaju to saigrači, zna i moj brat Jaja. Dajem sve od sebe, ali klub mi u ovom momentu pokazuje put ka izlazu. Nisam ljut na trenera Manćinija, ako me on ne želi, postoje drugi klubovi", kazao je ovaj 31-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače.

Ture je u Siti prešao na ljeto 2009. godine iz londonskog Arsenala za 16 miliona funti.

Bonus video: