Ibrahimović: Ako sam potreban Milanu, znaju gdje sam

„Klubu želim puno sreće u svim takmičenjima. Nadam se da će uspjeti da izađe iz trenutne krize, ali ako mu ikada bude potrebna moja pomoć, rukovodstvo zna gdje sam”, poručio je Ibra
3 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2012. 10:05h

Napadač PSŽ-a Zlatan Ibrahimović rekao je da voli svoj bivši klub, Milan, i da bi volio da se jednog dana vrati na „San Siro”.

Ibra je tokom ljetnjeg prelaznog roka prešao u Pariz nakon dvije godine provedene u redovima „rosonera”.

Bez obzira što je fudbalskoj javnosti poznat kao igrač koji nije previše odan klub, jer ih je promijenio čak šest klubova u posljednjih 10 godina, 31-godišnji švedski reprezentativac je istakao želju da se pred kraj svoje karijere vrati u Milan.

„Volim Milan. Obožavao sam grad i tamo sam se osjećao kao kod kuće. Definitivno je to klub u koji bih se vratio jednog dana”.

„Vrlo često se dešava da se ljudi ne vraćaju na mjesta gdje su nekad bili, ali ja bih se u Milan vratio sigurno”.

„Klubu želim puno sreće u svim takmičenjima. Nadam se da će uspjeti da izađe iz trenutne krize, ali ako mu ikada bude potrebna moja pomoć, rukovodstvo zna gdje sam”, poručio je Ibrahimović.

Sportski direktor Parižana Leonardo brzo je reagovao na novonastale spekulacije da će švedski napadač otići iz kluba.

„Već sam obavio razgovor sa Zlatanom, on je samo želio da iskaže respekt prema Milanu. On je bio odličan u klubu i sigurno voli grad, ali neće napustiti PSŽ nakon što osvoji sve trofeje sa timom”, rekao je Leonardo.

Ibrahimović se trenutno priprema sa reprezentacijom Švedske za predstojeće obaveze u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, za utakmice sa Farskim ostrvima 12. i Njemačkom 16. oktobra.

Bonus video: