Hodžson pozvao Bertranda umjesto Gibsa

Britanski mediji su ocijenili da će se Bejns naći u postavi ispred Ešlija Kola, zbog uvredljivih komentara fudbalera Čelsija na račun Fudbalskog saveza Engleske
0 komentar(a)
Roj Hodžson, Foto: BETA/AP
Roj Hodžson, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 08.10.2012. 11:32h

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson pozvao je lijevog beka Čelsija Rajana Bertranda u nacionalni tim umjesto povređenog Kjerana Gibsa iz Arsenala, prenijeli su britanski mediji.

Gibs se povrijedio u subotnjoj utakmici protiv Vest Hema u Premijer ligi, a Bertrand će biti treća opcija Hodžsona za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv San Marina i Poljske.

Bertrand, koji je u avgustu debitovao za Englesku u prijateljskom meču protiv Italije, vjerovatno će biti zamjena fudbaleru Evertona Lejtonu Bejnsu na mjestu lijevog beka, za koga se očekuje da bude u startnoj postavi protiv San Marina.

Britanski mediji su ocijenili da će se Bejns naći u postavi ispred Ešlija Kola, zbog uvredljivih komentara fudbalera Čelsija na račun Fudbalskog saveza Engleske.

U međuvremenu, vezista Liverpula Džondžo Šelvi treniraće sa A reprezentacijom Engleske, pošto zbog suspenzije neće moći da igra za mladu selekciju te zemlje u baražu za Evropsko prvenstvo protiv Srbije.

Bonus video: