Čelik lako protiv Mornara, het-trik Račića

Domaćin je u 53. minutu imao brojčani minus na terenu, s obzirom na to da je Darko Zorić nakon drugog žutog kartona morao na “hlađenje”
0 komentar(a)
Čelik, Foto: Savo Prelević
Čelik, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.10.2012. 08:11h

Fudbaleri Čelika nastavili su sa dobrim igrama i rezultatima.

Novim uspjehom izabranici Slavoljuba Bubanje upisali su 5. trijumf najviše zahvaljujući Stevanu Račiću, koji je postigao prvi het–trik u dresu Čelika.

Nije se dugo čekalo na pogodak. Naime, već u 6. minutu nakon centaršuta Kasapija, Račić je sproveo loptu u mrežu pored nemoćnog golmana Radanovića.

Nakon vođstva, domaćin je nastavio da atakuje ka golu Barana, koji nijesu imali ni snage a ni kvaliteta da pariraju „metalurzima“.

Nakon nekoliko prilika i poluprilika, četiri minuta prije odlaska na odmor nova radost – Bulatović je uputio oštar centaršut za Račića, koji je bio nepogrešiv.

"Pobjeda protiv Mornara je jako bitna. Novim trijumfom ostali smo u igri za visok plasman. Mornar je dobra ekipa i samo je pitanje trenutka kad će izaći iz rezultatske krize. Mi se okrećemo narednim protivnicima, gdje ćemo pokušati da osvojimo što više bodova", istakao je Ilija Radović, defanzivac Čelika.

Domaćin je u 53. minutu imao brojčani minus na terenu, s obzirom na to da je Darko Zorić nakon drugog žutog kartona morao na “hlađenje”.

Ipak, takav epilog dodatno je motivisao “metalurge”, koji su dva minuta kasnije trećim golom Račića, postavili, ispostavilo se, konačan rezultat.

Treba napomenuti da su gosti prvu priliku imali u 50. minutu, nakon što je Kacić uposlio Stanišića, koji nije pogodio iz idealne pozicije.

Zadovoljni stečenim, fudbaleri Čelika svjesno su prepustili sredinu terena Baranima, koji su do kraja preko Ćulafića, Jovančova i Gačevića imali nekoliko prilika.

"Čestitam Čeliku na pobjedi. Primili smo golove iz početničkih grešaka i sigurno da ne možemo biti zadovoljni. U polju smo uspjeli da pariramo, imali smo loptu u posjedu, ali smo u završnici bili loši. Znao sam da za kratak period ne mogu puno uraditi. Ipak, moramo zbiti redove i izvući maksimum u preostalom dijelu prvenstva", rekao je Saša Petrović, trener Mornara.

Bonus video: