Za Čelik je samo pobjeda cilj protiv Mornara

Svjesni situacije u kojoj se nalaze „metalurzi“, poručuju Baranima da nemaju šta da traže u Nikšiću
0 komentar(a)
Čelik, Foto: Savo Prelević
Čelik, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.10.2012. 10:23h

Nakon serije dobrih rezultata fudbaleri Čelika spremno dočekuju meč sa Mornarom. Izabranici Slavoljuba Bubanje danas imaju novu priliku da se dokažu i novim trijumfom uhvate korak za ekipama iz vrha prvoligaškog karavana.

Svjesni situacije u kojoj se nalaze „metalurzi“, poručuju Baranima da nemaju šta da traže u Nikšiću.

"Naš cilj protiv Mornara je jasan – pobjeda. Istina, neće biti lako. Barani su prije nekoliko dana angažovali novog trenera, koji bi trebalo da ih izvuče iz rezultatske krize. Međutim, naš teren nije za vađenje. Pobjeda nam je potrebna kako bi uhvatili priključak za vodećim ekipama. Forma nam je u usponu, tako da sa nestrpljenjem očekujemo da počne meč. Napašćemo goste od prvog minuta jer je to najbolji recept za uspjeh. Dakle, bilo koji rezultat osim pobjede za nas bi bio neuspjeh - rekao je Aleksandar Dubljević, defanzivac Čelika.

Zbog kartona meč sa Mornarom propustiće napadač „metalurga“ Ivan Ivanović.

Novi trener- ista želja. Kako Barani mogu da prekinu seriju od šest uzastopnih poraza u prvenstvu? Trijumf u Kupu nad drugoligašem iz Berana, na debiju novog trenera Saše Petrovića, možda je i najava boljih dana. Ipak, gostovanje u Nikšiću može pokazati realan domet ove ekipe. Motiva neće nedostajati, cilj je pozitivan rezultat.

"Moramo se vratiti u pravi kolosijek, i pobjeći sa dna tabele. Isto tako znamo da gostujemo odličnoj ekipi, koja pred svojim navijačima uvijek ima dodatni impuls. Borbenost mora biti na nivou, zalaganje svih igrača garantuje ostvarenje cilja. Znamo šta nas čeka, i spremni smo", rekao je pomoćni trener Mornara Zoran Đurašković.

U timu Mornara neće biti suspendovanog Vojvodića.

Čelik - Mornar

Nikšić - Stadion Čelika. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Dimitrije Mrgunović (Podgorica), Miloš Asović (Berane). Početak u 15 časova.

Čelik (4-2-3-1): Banović - Dubljević, Radović, Vranković, Bulatović - Adrović, Bulajić - Zorić, Kolev, Simić - Račić.

Mornar (4-4-2): Radanović - Gačević, Jelenić, Bubanja, Stanišić - Obradović, Sekulić, Metović, Kacić - Ćulafić, Marković.

Bonus video: