Mogren za prekid posta kod kuće

“Žuti” su savladali Budućnost i Sutjesku u gostima, ali još nisu slavili pred domaćom publikom...
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.10.2012. 11:25h

Budvani vjeruju da će upisati tri boda protiv Lovćena, mada su prije nekoliko dana imali neupješnu uvertiru u Kupu (pretrpjeli debakl u Petrovcu).

Četa Branislava Milačića time je nastavila da oscilira, da iz kola u kolu ide u krajnost.

“Žuti” su savladali Budućnost i Sutjesku u gostima, ali još nisu slavili pred domaćom publikom...

"Sigurno da idemo na pobjedu, vjerujem da ćemo zabilježiti prvi trijumf na domaćem terenu. Nadam se da ćemo se ujedno stabilizovati i krenuti ka mjestu koje vodi na evropsku scenu", rekao je Andrija Mirković, vezista Mogrena.

Fudbaleri Lovćena u dosadašnjem dijelu prvenstva mnogo više sreće imali su na utakmicama koje su igrali u gostima. Da će tako danas biti i na gostovanju u Budvi, nadaju se svi u ekipi Slobodana Halilovića.

"Idemo puni optimizma, vjerujemo da možemo uzeti makar bod, ali se iskreno nadamo da ćemo uzeti sva tri. Mogren je oslabljen, i to je naša šansa, koju ne bi trebalo da prokockamo. S druge strane, Lovćen igra u punom sastavu, konačno nemamo povrijeđenih ili kažnjenih igrača. Ako tome dodamo da smo u dosadašnjem takmičenju bolje utakmice odigrali u gostima, onda vjerujem da naš optimizam nije bez pokrića", kaže fudbaler Lovćena Dejan Bogdanović.

Mogren - Lovćen

Budva - Stadion “Lugovi”. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Đuranović (Podgorica), Jovica Tatar (Podgorica). Početak u 15 časova.

Mogren (4-3-3): Todorović - Ivanović, Radišić, Bojić (Baošić), Popović - Lagator, Mirković (Božović), Brnović - Vujović, Grbović, Pržica (Đoković).

Lovćen (4-2-3-1): Vujović - Mirković, Martinović, Novović, Vušurović - Hočko, Stevović - Radović, Đurišić, Turković - Perutović.

Bonus video: