TELEKOM PRVA LIGA

Petrovac protiv Jedinstva želi prvijenac pred svojim navijačima

Svi u taboru domaćina uvjereni su da je došlo vrijeme za prvi trijumf pred domaćim navijačima. I pristup mora biti takav
0 komentar(a)
Zeta-Petrovac, Foto: Boris Pejović
Zeta-Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.10.2012. 10:57h

Nakon trijumfa u prošlom kolu, Petrovčani su ušli u dobar ritam. Ritam, koji prema očekivanjima neće biti prekinut ni u narednom meču.

Svi u taboru domaćina uvjereni su da je došlo vrijeme za prvi trijumf pred domaćim navijačima. I pristup mora biti takav.

"Kada pogledamo tabelu, jasno se vidi da smo uspješniji kao ekipa koja igra na strani. Ali, vjerovatno je došlo vrijeme i da se ta statistika promjeni. U goste nam stiže ekipa koja je ove sezone pokazala da ima kvalitet, i da zna da odigra na rezultat. Ali, ovoga puta ulogu favorita ne prepuštamo njima. Moramo biti pravi", rekao je vezista Petrovca Nenad Jovanović.

Fudbaleri Jedinstva pokušaće danas da nastave seriju dobrih rezultata u gostima. Iako ističu da je Petrovac uvijek opasan na svom terenu Bjelopoljci vjeruju da mogu doći do povoljnog rezultata u ovom duelu.

"Znamo da nas očekuje težak susret jer će Petrovac učiniti sve da dodje do trijumfa. Međutim, mi smo u dosadašnjem toku šampionata igrali odlično na strani, pokazali da imamo kvalitet i želimo da nastavimo u istom ritmu. Mislim da uz veliku borbenost možemo osvojiti makar bod, a ako nam se ukaže prilika da dođemo do pobjede sigurno je nećemo propustiti", kaže napadač Jedinstva Demir Kajević.

Petrovac - Jedinstvo

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Milutin Đukić (Cetinje), Aleksandar Đikanović (Nikšić). Početak u 15 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Graovac, Mihailović, Lakić - Šofranac, Golubović (Đukić), Muhović, Jovanović - Vujačić, Jablan.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gordić, Fetahović, Vuković, Petrović - Rosić, Drašković, Šćekić, Medenica - Sepia, Kajević.