Suđenje Radovanovića zadovoljavajuće na meču Zeta - Budućnost

U saopštenju de kaže daje Radunović bio odlično postavljen u 7. minutu, pa je mogao najbolje da procijeni da li je lopta prešla poprečnu (gol) liniju
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Savo Prelević
Zeta, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.10.2012. 17:26h

Komisija za suđenje Fudbalskog saveza Crne Gore ocijenila je suđenje Pavla Radovanovića na meču Zeta - Budućnost kao "ukupno zadovoljavajuće - suđenje sa manjim oblastima koje treba popraviti". U saopštenju se kaže da je "Radovanović je ispravno procijenio da u 43. minutu nema prekršaja u kaznenom prostoru gostiju prilikom duela napadača domaćih (Koraća) sa golmanom Budućnosti (Agovićem) i jednim odbrambenim igračem gostiju.

Međutim, Radovanoviću je zamjereno nekoliko propusta tehničke prirode (kretanje i u pojedinim situacijama i postavljanje) koji nisu imali uticaja na razvoj igre.

Suđenje prvog pomoćnog sudije Veselina Radunovića je ocijenjeno kao dobro (očekivani nivo).

Uz to Radunović je bio odlično postavljen u 7. minutu, pa je mogao najbolje da procijeni da li je lopta prešla poprečnu (gol) liniju gostujućih vrata. To je bila situacija nakon šuta Zlatičanina.

Učinak drugog pomoćnog sudije Dejana Pajovića je ocijenjen kao zadovoljavajući (suđenje sa bitnim oblastima koje treba popraviti). Pajović je pogrešno procjenio dvije ofsajd situacije koje nijesu uticale na rezultat i ishod utakmice.

Na ostalim utakmicama suđenje je ocijenjeno kao dobro.

Bonus video: