Falkao: Mogao bih da napustim Atletiko

“Mogu da se vodim samo onim što su mi rekli u klubu, a rekli su da će im biti teško da me zadrže ako ne izborimo Ligu šampiona”, naglasio je prvi strijelac Primere
0 komentar(a)
Falkao, Foto: Beta AP
Falkao, Foto: Beta AP
Ažurirano: 04.10.2012. 14:07h

Kolumbijska gol mašina, Radamel Falkao (26), oglasio je uzbunu u najboljim evropskim klubovima nakon izjave kako bi teška ekononska situacija u Španiji mogla da ga natjera da potraži novi klub.

Nevjerovatni napadač je prošle sezone postigao 36 golova u svim takmičenjima i predvodio Atletiko do pehara u Ligi Evrope, svog drugog uzastopnog (godinu ranije bio šampion sa Portom).

Ove sezone je veoma ubojit, jer je u posljednjih šest utakmica postigao 10 golova, od čega tri Čelziju u Superkupu Evrope.

“Imam ugovor sa Atletikom još puno godina. Sada je to moja realnost i ne mogu da razmišljam ni o čemu drugom. Ali, ne znam što će dogoditi u budućnosti”, rekao je Falkao za “Marku”.

Fenomenalni strijelac je, ipak, svjestan da bi bilo nemoguće da ostane ukoliko “jorgandžije” ne izbore nastup u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Uostalom, to mu je već i signalizirano...

“Mogu da se vodim samo onim što su mi rekli u klubu, a rekli su da će im biti teško da me zadrže ako ne izborimo Ligu šampiona. Ekonomska situacija je takva, ali u klubu su napravili veliki napor kako bi zadržali igrački kadar na okupu”, naglasio je trenutno prvi strijelac Primere sa sedam golova.

Bonus video: