Kaka: Vraćam Murinjovo povjerenje

„U srijedu sam pokazao da se rad koji sam uložio isplaćuje i da vraćam trenerovu vjeru u moje mogućnosti”, rekao je Kaka, koji je na „Amsterdam areni” nakon duže vremena bio u prvih 11
2 komentar(a)
Kaka, Foto: Beta/AP
Kaka, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.10.2012. 10:07h

Čitavog ljeta Real Madrid je pokušavao da ga se oslobodi, ali nije uspio. Počeo je sezonu kao potpuno otpisan, ali je polako počeo da igra.

I pokazao da je i dalje sjajan fudbaler - Kaka je natjerao Žozea Murinja da mu pruži šansu, a on mu je vratio sjajnom igrom u pobjedi nad Ajaksom (4:1), u kojoj je namjestio gol Karimu Benzemi.

Najbolji fudbaler svijeta iz 2007. godine osjeća da je na pravom putu, da je težak period iza njega i da vraća povjerenje Murinja.

„Mislim da idem u pravom smjeru. U srijedu sam pokazao da se rad koji sam uložio isplaćuje i da vraćam trenerovu vjeru u moje mogućnosti. Baš tome sam se i nadao sve vrijeme. Želim da zaradim njegovo povjerenje, da igram više, i dapolako preokrenem stvari”, rekao je Kaka, koji je na „Amsterdam areni” nakon duže vremena bio u startnoj postavi.

Lucidni vezista se nada da će igrati i protiv Barselone u nedjelju, ali mu je od svega važniji rezultat.

„U dobrom raspoloženju dočekujemo 'el klasiko', a to je za nas ključni meč”, aludirao je 29-godišnji Brazilac na činjenicu da Katalonci imaju osam bodova prednosti.

Bonus video: