Repriza finala: Rudar više ne prijeti

Fudbalerima Čelika, s druge strane, ne nedostaje motiva, uoči reprize prošlosezonskog finala, kada su pod Goricom savladali Pljevljake (2:1) i napravili istorijski uspjeh...
99 pregleda 2 komentar(a)
Čelik - Rudar, Foto: Vesko Belojević
Čelik - Rudar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 03.10.2012. 08:58h

Čelik je prije tri dana nadigrao Pljevljake i slavio pod Golubinjom.

"Rudari" bi se u Kupu, svom omiljenom takmičenju, rado revanširali, ali ne znaju sa čime će se isprsiti pred aktuelnim osvajačem pehara.

Ionako osiromašenom igračkom kadru danas će iz nedjeljnog sastava nedostajati i golman Vukliš i desni spoljni Popović, žute kartone ima i rezervni čuvar mreže Lakićević, pa je logično što izostaju optimističke najave.

"Zaista će biti problem sastaviti ekipu koja bi se dostojno mogla suprotstaviti Nikšićanima i ostvariti zadovoljavajući rezultat. U takvoj situaciji teško je računati na trijumf, ali se sigurno nećemo predati prije vremena i bez borbe", kaže trener Rudara, Nikola Rakojević.

Fudbalerima Čelika, s druge strane, ne nedostaje motiva, uoči reprize prošlosezonskog finala, kada su pod Goricom savladali Pljevljake (2:1) i napravili istorijski uspjeh.

"Odluka o tome ko će izboriti plasman u narednu rudnu Kupa sigurno neće pasti u Pljevljima. Naša obaveza je da ostvarimo što bolji rezultat pred revanš", rekao je Darko Bulatović, bek "metalurga".

Zbog kartona današnju utakmicu propustiće defanzivci Aleksandar Dubljević i Ilija Radović.

Ostali parovi

GRBALJ - GORŠTAK

MORNAR - BERANE

IGALO - LOVĆEN

JUČE

PLJEVLJA - MLADOST 1:2

Bambur 39. - Adžović 7, Tomić 12.

RUDAR - ČELIK

Pljevlja - Stadion pod Golubinjom. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Željko Pavićević (Podgorica), Veselin Đuranović (Podgorica). Početak u 15 časova.

Rudar: Jelovac - Tomašević, Nestorović, Alić, Damjanović - Kaluđerović, Vlahović, Igumanović, Rustemović (Jeknić) - Jovanović, Krkeljić.

Čelik: Čelik (4-4-2): Banović - Adrović, Vuković, Vranković, Bulatović - Kolev, Bulajić, Zorić, Kasapi (Simić) - Ivanović, Račić.

Bonus video: