Zeta - Sutjeska: Radojičić miješa karte

"Posljednji poraz smo arhivirali i sve podredili meču u Golubovcima", rekao je Baćo Nikolić, ofanzivac Sutjeske...
1 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.10.2012. 07:28h

Trener Sutjeske Dragan Radojićić odlučio je da uoči meča sa Zetom u Kupu promiješa karte, pa će priliku da pokažu šta znaju dobiti nekolicina igrača koji su do sada imali manju minutažu.

"Sigurno da nismo bez ambicija u Kupu. Istina, očekuje nas težak zadatak, jer će Zeta kroz Kup pokušati da izliječi prvenstvene rane. Jednako su važna oba meča. Ukoliko ostvarimo dobar rezultat u prvom, lakše će nam biti u revanšu. Posljednji poraz smo arhivirali i sve podredili meču u Golubovcima. Vjerujem da ćemo odigrati odgovorno i disciplinovano, protiv tima kojeg respektujemo, ali ga se ne plašimo. Ne razmišljamo o porazu, jer je to za nas zabranjena riječ", rekao je Baćo Nikolić, ofanzivac Sutjeske.

ZETA - SUTJESKA

Golubovci - Stadion "Trešnjica". Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Vujadin Jovićević (Cetinje), Boban Krstev (Cetinje). Početak u 15 časova.

Zeta (4-2-3-1): Radović - Zlatičanin, Kaluđerović, Vujačić, Novović - Burzanović, Z. Peličić - Ajković, M. Dabić Došljak - Korać.

Sutjeska (4-5-1): Janjušević – Bečali, Zogović, Ćuković, Stijepović - Stevanović, Jovović, Karadžić, B.Nikolić, Perošević - Šušnjar.

Bonus video: