Manćini: Tevez je sada drugi čovjek

"Moj odnos sa Karlosom je dobar. Srećan sam načinom na koji smo riješili nesporazum", rekao Italijan
3 komentar(a)
Tevez, Foto: REUTERS
Tevez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.09.2012. 13:54h

Roberto Manćini, menadžer Mančester sitija, priznao je da je Karlos Tevez potpuno druga osoba nego što je bio prije čoveka 12 mjeseci poslije incidenta sa meču na “Alijans areni”.

Protekle nedelje, naime, obilježila se godišnjica od kada je Argentinac odbio da se uđe u igru protiv Bajern Minhena u Ligi šampiona.

Tada je izgledalo da je Tevez završio svoju misiju među “građanima” i da će biti prodat.

Međutim, ćutao je i na kraju je došlo do primirja sa klubom i Manćinijem, koji je impresioniran Argentincem na startu sezone.

“Moj odnos sa Karlosom je dobar. Srećan sam načinom na koji smo riješili nesporazum. Kada smo počeli sezonu bio je ozbiljan i dobro radi prvi put poslije četiri ili pet godina. Bio sam srećan njegovim radom u predsezoni. Igrao je u prve tri ili četiri utakmice zasita dobro. Ovih dana ne pričamo o onome što se dogodilo u Minhenu, dovoljno smo pričali. Karlos je sada potpuno drugačija osoba u osnosu na prošlu godinu, a to samo može da raduje”, rekao je Manćini.

Tevez bi mogao biti jedan od ključnih igrača Mančester sitija u pokušaju da se prođe “grupa smrti” u Ligi šampiona.

U srijedu “građane” čeka duel sa Borusijom Dortmund, a novi poraz bi ih doveo u tešku situaciju.

“Želimo da ove sezone prođemo u narednu rundu Lige šampiona i potreban nam je dobar razultat protiv Dortmunda. Oni su najverovatnije naš glavni konkurent u grupi, ali ne bi trebalo zaboraviti da su Ajaks pobijedili u posljednjem minutu”, nlaglasio je italijanski stručnjak.

Bonus video: