Bez pobjednika na Obilića poljani

"Uslovi za igru su bili teški. Zadovoljan sam remijem. Ostaje žal što nismo iskoristili bar jednu šansu. Ipak nemam šta da zamjerim mojim momcima", kazao je trener Slobodan Halilović
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.09.2012. 09:10h

U jednom praktično revijalnom meču, fudbaleri Lovćena i Grblja odigrali su utakmicu bez golova na Obilića poljani i podijelili bodove.

Veoma tvrda igra i vrlo malo šansi sa obje strane, atmosfera je koja je karakterisala svih 90 minuta igre.

Od malobrojnih šansi, najznačajnija je ona ona koju je u 20. minutu za domaću ekipu imao Perutović, koji je na asistenciju Radovića pokušao da ugrozi gol golmana Radulovića, ali bezuspješno.

Samo tri minuta nakon dobre asistencije, Radović je i sam imao šansu za pogodak, ali je mreža Grbljana ostala netaknuta.

Jedini pokušaj za goste imao je Đalac, koji se sa nekih desetak metara šutirao ka golu Lovćena, ali je Vujović bio siguran.

I u nastavku su obje ekipe igrale vrlo neizanteresovan, kao da su bile zadovoljne podjelom bodova.

Jedina šansa koja je viđena u drugih 45 minuta bila je od strane Lovćena, kada je Radović opet šutirao kao golu Radulović, ali je ostalo 0:0.

U taboru Lovćena bili su zadovoljni bodom.

"Uslovi za igru su bili teški. Zadovoljan sam remijem. Ostaje žal što nismo iskoristili bar jednu šansu. Ipak nemam šta da zamjerim mojim momcima", kazao je trener Slobodan Halilović.

Slično mišljenje imali su i u ekipi Grblja.

"Zadovoljan sam osvojenim bodom na ovako teškom gostovanju. Nismo odigrali najbolje ali smo ipak uspjeli da ostanemo neporaženi", kazao je trener Grblja, Aleksandar Nedović.

Lovćen - Grbalj 0:0

Cetinje - Stadion “Obilića poljana”. Gledalaca: 300. Sudija Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Miloš Asović (Berane). Žuti kartoni: Perutović (Lovćen), Ragipović (Grbalj).

Lovćen: Vujović 6, Mirković 5,5 (Pajaković), Martinović 5,5 (Marković), Hočko 5,5 (Pajaković), N.Vujović 6, Novović 6, Radović 6, Turković 6, Perutović 6, Bogdanović 6, Đurišić 6.

Grbalj: Radulović 7, N. Bogdanović 6 (Milojko), I. Bogdanović 6, Glavan 5,5, Radusinović 5,5, Magud 6, Janković 6, Matić 5,5 (Nikolić), Merdović 6, Ragipović 5,5, Đalac 5,5 (Pepić).

Bonus video: