Jedinstvo se muči kući, Mladost u gostima

"Želimo da nastavimo pozitivnu seriju rezultata i ukoliko pružimo maksimum siguran sam da ćemo doći do nova tri boda i napraviti veliki pomak na tabeli", kaže Nikola Radulović.
0 komentar(a)
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
FK Jedinstvo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.09.2012. 09:35h

Nakon pobjede u Budvi sve želje fudbalera Jedinstva vezane su za već dugo čekani trijumf na svom terenu.

Da su u Bijelom Polju igrali kao u gostima, gdje su u tri meča osvojili sedam bodova, izabranici Sretena Avramovića sada bi bili u vrhu tabele, zato ističu da će danas protiv neugodne Mladosti učiniti sve kako bi obradovali svoje navijače.

"U prošlom kolu pružili smo odličnu partiju protiv Mogrena i pokazali svima da imamo kvalitet i da možemo da savladamo svaku ekipu. Respektujemo protivnika i svjesni smo da nas očekuje teška utakmica. Međutim, želimo da nastavimo pozitivnu seriju rezultata i ukoliko pružimo maksimum siguran sam da ćemo doći do nova tri boda i napraviti veliki pomak na tabeli", kaže vezista Jedinstva Nikola Radulović.

Mladost igra solidno ove sezone, ali ne može da se pohvali dobrim učinkom u gostima - nakon pobjede za zelenim stolom u prvom kolu protiv Mogrena, “crveni đavoli” su remizirali sa Zetom, a onda izgubili od Čelika i Rudara.

"Jedinstvo je vrlo tvrda ekipa, o čemu govori i gol-razlika 2:3. Oni već četiri utakmice nisu primili gol i može se reći da se nalaze u pozitivnom naletu, što znači da nas čeka teška utakmica. Vjerujemo, ipak, da je došlo vrijeme da i mi ostvarimo povoljan rezultat u gostima", kaže Marko Šćepanović, najveće pojačanje Mladosti u ljetnjem prelaznom roku.

Ekipa Miodraga Vukotića je oslabljena, jer u sastavu neće biti Luke Rotkovića, koji je postigao čak pet golova na dva posljednja meča.

Jedinstvo - Mladost

Bijelo Polje - Gradski stadion. Sudija: Ranko Spasojević (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Srđan Korać (Bar). Početak u 15 časova.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gordić, Fetahović, Vuković, Petrović - Rosić, Drašković, Radulović, Medenica - Sepia, Kajević.

Mladost (4-2-3-1): Čučković - Božović, Šofranac, Mitrović, Živković - Mandić, Sanković - Šćepanović, Seratlić, Savićević - Kordić.

Bonus video: