Mornar protiv Petrovca za prekid crne serije

Mornar će pokušati u duelu sa komšijama da stavi tačku na crnu seriju od pet uzastopnih poraza, Petrovac će tražiti satisfakciju za bolan poraz u prošlom kolu u smiraju meča sa Rudarom
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2012. 09:22h

Veliki fudbalski prijatelji van terena nadmetaće se za važne bodove na „Topolici“.

Mornar će pokušati u duelu sa komšijama da stavi tačku na crnu seriju od pet uzastopnih poraza, Petrovac će tražiti satisfakciju za bolan poraz u prošlom kolu u smiraju meča sa Rudarom. I kalkulacija neće biti.

Trenutno stanje na tabeli oba rivala ne dozvoljava takav pristup.

"Novi meč - nova priča. Ne osvrćemo se na tradiciju, ime rivala, njegovu snagu. Znamo šta mi možemo, želimo i hoćemo. Znamo i šta su naše prednosti u odnosu na rivala i kako da ih pretvorimo u dobitak ekipe. Sada moramo biti pravi. Ne smijemo sebi dozvoliti luksuz da kao nebrojeno puta do sada padnemo u finišu i izgubimo važne bodove", rekao je Zoran Đurašković, trener koji će ekipu voditi do izbora novog šefa struke.

Daleko od toga da je u taborima komšijskih rivala situacija kadrovski idealna. Za Mornar neće nastupiti suspendovani Kacić i Stanišić, dok u Petrovcu najvjerovatnije neće biti Radulovića, Jovanovića, Graovca i Jablana. Gosti se ipak uzdaju u tradiciju i dobru formu.

"Uvijek su mečevi u Baru bili interesantni. Mislim da će tako biti i ovoga puta. Mi smo naučeni da igramo otvoreno, bez kalkulacija. Želimo sva tri boda, a znamo da će teško biti. Mornar je trenutno tu gdje jeste, ali se radi o kvalitetnom sastavu, koji će biti i te kako opasan", rekao je prvotimac Petrovca Željko Mrvaljević.

Mornar - Petrovac

Bar - Stadion “Topolica”. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Đorđija Ražnatović (Cetinje), Veselin Đuranović (Podgorica) . Početak u 15 časova.

Mornar (4-4-2): Radanović - Vojvodić, Gačević, Bubanja, Jelenić - Obradović, Merdović, Sekulić, Metović - Ćulafić, Marković.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Mrvaljević, Mihailović, Grbović - Šofranac, Golubović, Muhović, Pepić - Živković, Vujačić.

Bonus video: