Lider preskače i Budvane?

"Ako budemo istrajni u sopstvenim namjerama, vjerujem da ćemo se na kraju radovati. Mogren zaslužuje respekt, ali naš cilj je jasan", kazao je Milorad Krivokapić, kapiten Sutjeske
3 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.09.2012. 08:40h

Nakon remija u Radanovićima, fudbaleri Sutjeske učiniće sve da savladaju i ujedno nadigraju Mogren, koji tradicionalno loše prolazi kraj Bistrice.

Izabranici Dragana Radojićića za razliku od ostalih ekipa još uvijek nijesu osjetili gorčinu poraza, pa uoči novog meča u nikšićkom prvoligašu obećavaju pobjedu.

Dakle, lider je spreman da dočeka protivnika, ali bez milosti na terenu.

"Ekipa Mogrena je dobar spoj mladosti i iskustva. Budvani su u prošlom kolu doživjeli neočekivan poraz od Jedinstva na svom terenu, što je za nas otežavajuća okolnost jer će izgubljeno pokušati da nadomjeste u Nikšiću. Međutim, u dosadašnjem dijelu nismo dozvolili našim protivnicima da se kući vrate pobjednički, pa nećemo ni Mogrenu. Svakako da nas očekuje težak meč, ali spremni smo da odgovorimo na postavljeni zadatak".

"Očekujem da će publika biti naš dvanaesti igrač, jer nam je njihova podrška prijeko potrebna. Motiva nam ne nedostaje, znajući da samo uspjesima možemo sačuvati stečenu poziciju. Ne razmišljamo o najbližim pratiocima, sve zavisi od nas. Ako budemo istrajni u sopstvenim namjerama, vjerujem da ćemo se na kraju radovati. Mogren zaslužuje respekt, ali naš cilj je jasan", kazao je Milorad Krivokapić, kapiten Sutjeske.

Budvani su u minulom kolu šokirani protiv Jedinstva na Lugovima (0:1), a prethodno su osvojili sedam bodova na tri meča (uključujući i trijumf protiv Budućnosti pod Goricom). Izabranici Branislava Milačića danas će biti na iskušenju protiv lidera...

"Bili smo uhvatili pravi ritam, ali je neočekivani poraz unio neki nemir. Sada gostujemo u Nikšiću, na terenu koji nije za vađenje, što potvrđuju i rezultati Sutjeske koja je jednom remizirala i ostvarila pobjede u svim ostalim mečevima. Sigurno je, međutim, da ćemo mi koji istrčimo na teren, te oni koji dobiju šansu sa klupe dati sve od sebe, pokušaćemo da nametnemo svoj stil. Čeka nas meč u kojem nismo favoriti, ali pokušaćemo da iznenadimo domaćina", kazao je Mirko Radišić, štoper Mogrena.

Budvani su oslabljeni neigranjem povrijeđenih Butorovića, Mirkovića i Đurovića, dok je neizvjestan nastup Bojića.

Sutjeska - Mogren

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Dimitrije Mrgunović (Podgorica), Nikola Radulović (Podgorica). Početak u 15 časova.

Sutjeska (4-2-3-1): Janjušević - Bečalić, Zogović, Krivokapić, Perošević - J.Nikolić, Jovović - B.Nikolić, Pejović, Isidorović - Šušnjar.

Mogren (4-3-3): Todorović - Ivanović, Radišić, Bojić (Baošić), Popović - Lagator, Božović, Brnović - Vujović, Grbović, Pržica.

Bonus video: