Taniklif nastupom za Mančester donio ocu 10.000 funti na kladionici!

Taniklifov je otac prije 10 godina uplatio još jedan listić, uz kvotu 350 - kladio se da će njegov sin jednog dana obući dres reprezentacije Engleske
0 komentar(a)
Vejn Runi i Rajan Taniklif, Foto: Www.dailymail.co.uk
Vejn Runi i Rajan Taniklif, Foto: Www.dailymail.co.uk
Ažurirano: 27.09.2012. 13:38h

Otac mladog fudbalera Mančester junajteda Rajana Taniklifa (19) postao je bogatiji za 10.000 funti u srijedu nakon utakmice 3. kola engleskog Karling kupa između „crvenih đavola” i Njukasla.

Naime, prije 10 godina Mik Taniklif je uplatio u „William Hill” kladionici listić za 100 funti, a kladio se da će njegov sin, koji je tada imao samo devet godina, jednog dana zaigrati za Junajted. Za spomenutu opkladu kladionica mu je ponudila kvotu 100.

U srijedu veče, 19-godišnji vezista ušao je u igru u 76. minutu susreta, kada su on i Nik Pauel ušli umjesto Vejna Runija i Marnika Vermajla, a kamera je snimila njegovog oca koji je razvukao osmijeh od uva do uva.

Da stvari mogu biti još gore po „William Hill”, objavili su iz same poznate britanske kladionice. Naime, Taniklifov je otac prije 10 godina uplatio još jedan listić, uz kvotu 350 - kladio se da će njegov sin jednog dana obući dres reprezentacije Engleske.

U slučaju da se to dogodi, kladionica bi morala da mu isplati 35.000.

„Posljednji put kada nas je opklada ovakve vrste koštala 10.000 funti bilo je kada je Kris Kirkland (bivši golman Liverpula) debitovao za Englesku prije 30. rođendana, a njegov otac je takođe uložio 100 funti”, rekao je potrparol čuvene kladionice, Grejem Šarp.

Taniklif je prošlu sezonu proveo na pozajmici u niželigašu Piterborou pod vodstvom Darena Fergusona, sina menadžera Junajteda ser Aleksa Fergusona.

Bonus video: