Nikšićani zaustavljeni nakon šest pobjeda

"Nismo bili konkretni u završnici i napadu, ali smo ipak uspjeli da ostanemo neporaženi, što je jako važno. Sve u svemu, zadovoljan sam", istakao je Radojičić
0 komentar(a)
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.09.2012. 07:28h

Svaka serija ima kraj, Sutjeskin niz završio se na korak od rekorda - ekipa Dragana Radojičića remizirala je u Radanovićima protiv Grblja i propustila priliku da ponovi rezultat Budućnosti iz prošle sezone od sedam uzastopnih pobjeda na statu.

Ipak, šest trijumfa i remi je skor koji bi Radojičić objeručke prihvatio da mu je ponuđen prije početka sezone, zato je bio zadovoljan i nakon jučerašnje “nule”.

"Nismo bili konkretni u završnici i napadu, ali smo ipak uspjeli da ostanemo neporaženi, što je jako važno. Sve u svemu, zadovoljan sam", istakao je Radojičić.

Grbalj i Sutjeska, najblaže rečeno, odigrali su prosječnu utakmicu u kojoj se povoljne šanse mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Na kraju, logičan je i konačan ishod, a čini su i jedna i druga ekipa zadovoljne podjelom bodova.

Prvo poluvrijeme bilo je za nijansu sadržajnije, a prvi su zaprijetili gosti u 16. minutu, kada je Isidorović glavom šutirao pored stative.

Naredna prijetnja Raduloviću je stigla tek u 34. minutu, ali je iskusni golman lako zaustavio udarac Pejovića.

Minut kasnije, uzbuđenja u gostujućem šesnaestercu.

U razmaku od 30 sekundi domaći su dva puta šutirali, ali je oba puta skoro sa gol linije opasnost otklanjao Jovović.

Početkom nastavka opet je probao Isidorović, potom je neprecizan bio i Pejović, da bi onda nastupio period u kome se osim borbenosti i dosta trčanja ništa drugo nije dešavalo.

Sve do sudijske nadoknade, kada je Đalac oklijevao u šesnaestercu Sutjeske i možda propustio priliku da Nikšićanima nanese prvi ovogodišnji poraz.

Ipak, i Grbljani su bili zadovoljni, ovo im je četvrti uzastopni meč bez poraza u prvenstvu.

"Znali smo da je Sutjeska kvalitetna ekipa, pa nismo rizikovali, iako smo po šansama bili bliži pobjedi. Dva puta su nam skidali loptu s gol linije. Ipak smo ipak zadovoljni, jer Sutjeska nije napravila nijednu pravu priliku", prokomentarisao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Prednost u odnosu na drugoplasirani Rudar Sutjeska je smanjila sa pet na tri boda, ali blistava fudbalska jesen u Nikšiću još traje...

Grbalj - Sutjeska 0:0

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 300. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Dejan Pajović (Cetinje). Žuti kartoni: Glavan, Matić, Radusinović, Radipović (Grbalj), J. Nikolić (Sutjeska).

Grbalj: Radulović -, Janković 6 (D. Nikolić), I. Bogdanović 6, Glavan 6, Radusinović 6,5, N. Bogdanović 6, Ragipović 6,5, Matić 6 (Tučević), Đalac 6, Merdović 5,5 (Martinović), N. Nikolić 6,5.

Sutjeska: Janjušević -, Bečelić 6, Pejović 6,5 (Karadžić), Jovović 7, B. Nikolić 6, Isidorović 6 (Stefanović), Šušnjar 5,5, Krivokapić 6, J. Nikolić 6, Zogović 5,5, Perošević 6.

Bonus video: