Zoran Batrović se oprostio od Vokrija: Zbogom prijatelju

Zoran Batrović i Vokri činili su "pakleni" golgeterski tandem u Prištini i Partizanu. Van terena bili su i ostali prijatelji
967 pregleda 7 komentar(a)
batrović, Foto: Printscreen
batrović, Foto: Printscreen
Ažurirano: 09.06.2018. 16:13h

Iznenadna smrt Fadilja Vokrija, jednog od najboljih napadača na ovim prostorima 80-ih godina prošlog vijeka, rastužila je njegovog dugogodišnjeg saigrača i fudbalskog partnera.

Zoran Batrović i Vokri činili su "pakleni" golgeterski tandem u Prištini i Partizanu. Van terena bili su i ostali prijatelji.

“Teško mi je, zaista mi je mnogo teško. Otišao je moj veliki prijatelj, veliki čovjek, Vokri je bio jedan od mojih najvećih prijatelja, jedini sa kojim sam do danas bio u stalnom kontaktu. On je bio čovjek koji je svakome činio samo dobre stvari, Vokri je bio dio moje najljepše fudbalske mladosti i zbog toga sam neizmjerno ponosan što sam imao priliku da budem saigrač sa takvim čovjekom. Vječna mu slava i veliko hvala za sve u životu što smo zajedno prošli. Zauvjek će biti u mom srcu nezaboravljen", kazao je Zoran Batrović na portal usncg.me.

Od Vokrija, koji je posljednjih desetak godina bio predsjednik Fudbalskog saveza Kosova, dirljivo se oprostio i FK Partizan.

"Fadilje, počivaj u miru i neka ti je večna slava i hvala", naveo je beogradski klub.

Vokri je preminuo u 58. godini od srčanog udara.

Bonus video: