Mogren protiv Jedinstva želi da nastavi seriju

"Biće potrebno maksimalno zalaganje i htjenje da bismo došli do cilja. Nadam se da će tako i biti, da će moji igrači imati pravi pristup", kazao je Milačić.
0 komentar(a)
Brano Milačić, Foto: Luka Zeković
Brano Milačić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.09.2012. 10:30h

Trijumfom nad Mornarom na “Topolici” u posljednjem kolu, te ubjedljivom pobjedom nad Iskrom prije nekoliko dana u Kupu, Mogren je napravio odličnu uvertiru za današnji okršaj sa Jedinstvom na Lugovima.

No, trener Budvana Branislav Milačić očekuje težak zadatak protiv bjelopoljskog tima.

"Ovo nam je treća utakmica za sedam dana, teško je dobiti tri meča zaredom, ali sve ćemo učiniti da ostvarimo novu pobjedu. Jedinstvo je dobra ekipa, koja teško prima golove, ima čvrstinu... Biće potrebno maksimalno zalaganje i htjenje da bismo došli do cilja. Nadam se da će tako i biti, da će moji igrači imati pravi pristup", kazao je Milačić.

Budvani ne mogu da računaju na Kapisodu i Nuhodžića, koji su odranije povrijeđeni.

Bjelopoljci još uvijek nisu primili gol na gostujućem terenu, pa se i u današnjem susretu prije svega uzdaju u čvrstu odbranu. Defanzivac Jedintva Mihailo Petrović vjeruje u još jedan uspjeh na strani i ističe da imaju snage da se neporaženi vrate iz Budve.

"Mogren nije dobro počeo sezonu, ali to ne smije da nas zavara već moramo biti maksimalno disciplinovani kako bismo ostvarili cilj. Siguran sam da možemo odoljeti pritiscima domaćina, a ako nam se ukaže prilika da postignemo gol nećemo je propustiti. U ovom duelu odlučivaće nijanse, a mi ćemo učiniti sve da danas dođemo do makar jednog boda", rekao je Petrović.

Mogren - Jedinstvo

Budva - Stadion “Lugovi”. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 15.30 časova.

Mogren (4-3-3): Butorović - Ivanović, Bojić, Radišić, Popović - Brnović, Mirković, Pržica - Vujović, Đoković, Đurović.

Jedinstvo (4-4-2): Aković - Gojačanin, Fetahović, Vuković, Petrović - Gordić, Drašković, Medenica, Radulović - Sepija, Kajević.

Bonus video: