Bubanja, ipak, ostaje na kormilu Čelika

"Veliku podršku dobio sam od fudbalera što je za mene veliki plus. Nastaviću da radim kao do sada. Možda ćemo iz svega izaći jači", kratko je istakao Bubanja
54 pregleda 2 komentar(a)
Slavoljub Bubanja, Foto: Vesko Belojević
Slavoljub Bubanja, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.09.2012. 19:51h

Neuspjeh protiv Zete natjerao je Slavoljuba Bubanju da podnese ostavku. Ipak, nakon sjednice Upravnog odbora koja je održana u ponedjeljak, čelnici kluba donijeli su odluku da dosadašnji kormilar nastavi započeti posao.

Osim što su ukazali povjerenje Bubanji, za sportskog direktora imenovan je Dragomir Jaredić, koji je govorio na današnjem brifingu pred novinarima imao svoj stav.

"Održali smo sjednicu Upravnog odbora na kojoj smo razmatrali ostavku Slavoljuba Bubanje, ista je jednoglasno odbijena. Nakon dva poraza nećemo dozvoliti da šef stručnog štaba bez ikakvog razloga napušta kormilo. Nemamo razloga da mijenjamo trenera jer smo do sada postigli dosta. Smatram da je trenutno stanje zadovoljavajuće, jer je Čelik, ipak, novajlija u prvoligaškom društvu. Vrijeme koje je pred nama obilježiće uspjesi", rekao je Dragomir Jarednić.

O trenutnom stanju prvi strateg Slavoljub Bubanja kaže:

"Neuspjesi protiv Grblja IiZete teško su mi pali, rekao sam to i predsjedniku i igračima. Smatrao sam da je dobro rješenje za klub u kojem sam ponikao da dođe do promjene. Ipak, odlučili su da mi ukažu povjerenje. Veliku podršku dobio sam od fudbalera što je za mene veliki plus. Nastaviću da radim kao do sada. Možda ćemo iz svega izaći jači", kratko je istakao Bubanja.

U okviru sedmog kola Čelik će u nedjelju na gradskom stadionu ugostiti Budućnost.

Bonus video: