Flavio: Nadam se da smo opet na pravom putu

"Primjetna je velika razilka u odnosu na ono što smo pokazali protiv Mladosti, kada smo svi odigrali loše", rekao je Flavio.
2 komentar(a)
Flavio, Foto: Savo Prelević
Flavio, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.09.2012. 10:12h

Ubjedljiv trijumf nad Petrovcem (4:1) podsjetio je fudbalere Budućnosti na prethodnu sezonu u kojoj je podgorički tim proslavio drugu titulu prvaka Crne Gore. Ali, pobjeda je “plavima” bila neophodna prije svega kako bi sačuvali šampionske želje i u novoj sezoni.

A dirigent u domaćem taboru bio je Brazilac Flavio, koji je evrogolom iz “slobodnjaka” u sudijskoj nadoknadi stavio tačku na visoku pobjedu i postigao prvijenac u dresu Budućnosti.

"Drago mi je što je nakon godinu, koliko sam ovdje u Podgorici, stigao i moj pogodak. Golom je krunisana naša ubjedljiva pobjeda. Radili smo dobro u prethodne dvije sedmice i sve nam se vratilo protiv Petrovca. Nadam se da će sada sve ići bolje", kazao je Flavio.

A sjajan gol Brazilca bio je zapravo nagrada za odličnu partiju...

"Bošković je zamijenjen, a poznato je da on izvodi slobodne udarce. Zbog toga sam ja dobio šansu da šutiram i ispalo je dobro", priznaje Brazilac.

Nakon poraza od Mogrena pod Goricom, te remija protiv Mladosti u gradskom derbiju, šampion nije imao mnogo izbora, nije smio da dozvoli novi kiks. Ovako, podgorički tim je pobjedom nad Petrovcem vratio vjeru da sezona nije izgubljena već na startu...

"Mislim da smo se vratili u psihološkom pogledu. Bili smo prvaci, imamo kvalitet. Ali, jedno vrijeme je bio aktuelan odlazak Adrovića, a još neki igrači su očekivali da će otići. Nadam se, međutim, da ćemo posle ovih 4:1 ponovo biti onakvi kakvi smo i bili", dodao je Flavio.

Sutjeska je, međutim, sa šest vezanih pobjeda već odmakla - lider ima osam bodova više od šampiona.

"Oni bježe, ali moramo se potruditi da im budemo što bliže. Moramo da pobjeđujemo, a onda da ih savladamo pod Goricom. Ne znam do kada će Sutjeska ovako da gura, ali mi treba da budemo pravi. Igra protiv Petrovca hrabri. Nismo bili na nivou iz prethodne sezone, ali mislim da smo na pravom putu. Primjetna je velika razilka u odnosu na ono što smo pokazali protiv Mladosti, kada smo svi odigrali loše", zaključio je Flavio.

Bonus video: